2777
2789
عنوان

بیایین نظر بدین خانمای خوش سلیقه

102 بازدید | 8 پست

میخوام برادرشوهرمو دعوت کنم پاگشا تقریبا تقریبا 16 نفر هستن ...میخوام ی مدل غذا بذارم اما خواهرم میگ سنگ تموم بذار بخاطره برادر شوهرت...بعد پاگشا رسمه یه چی ب عروس بدیم پول منظورمه ...چون تو عقد من سنگ تموم نذاشتن منم نمیخوام زیاد تحویل بگیرم با کارام از طرفی چون خانواده جاریم تو عقد دعوا انداختن نمیخوام پول زیادی بدم میخوام برا برادرشوهرم یه پیرهنی بدم یه مقدار پولم ب خانمش بدم... فقط ب خاطره برادرشوهرم میخوام شام مفصل باشه یه بچه 8 ماهه ام دارم .. چیا بدم ....چون مثلا خواهرشوهرم دعوت کنه نهایت قرمه سبزی با دوغ بده من اخرین نفری هستم ک شام میدم ..یا جاری بزرگم... ی چی ام بگم من با شوهرم دوست بودم ازدواج کردم اما اینو چون فامیله زیاد تحویل میگیرن

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

والا مهمونی پاگشا دیگه کم کم دو مدل غذا لازم داره ...

من باشم یه سکه پارسیانی چیزی میدم ...پیراهن جدا پول جدا جالب نمیشه ...

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

برنج درست کن جوجه و کوبیده از بیرون بگیر سالاد فصل و سوپ درست کن 

اگه میخوای ساده تر باشه زرشک پلو با مرغ زعفرونی و سالاد فصل بسشونه دیگه 😁

تو همون(هیچی ) هستی وقتی ازم میپرسن داری به چی فک میکنی 😓😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توپاگشایی من یه گوشی ک دستم بودو دادن ... اما ما ب دوتا برادرشوهرم و پادر و پدرش دادیم ب شوهرم نیم سکه با لباس

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

برا برادرشوهرم پیرهنی برا خانمش پول جون پول رو خانمش نمیده ب این ک

میخواستم چلومرع غذای اصلی باشه با الویه و ژله و سالاد فصل ....بقیه شو نمیدونم شما بگیت

خوبه بسه با بچه هشت ماهه الویه خودش کلی زحمت داره برنج گذاشتن و سالاد درست کردن همش تک تک سخته 

کاش این رسم و رسوم تموم میشد والا 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍