2777
2789
عنوان

برا پانصد نفر دعوتی تو تالار های نزدیکتون چقدر پولش میشه 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ماهم خرج عروسی طرف خانواده داماد هست ولی خب ما گفتیم خرج عروسی رو ما میدیم هرچی مردم پول تو عروسی ...

خوب کسانی هم پول میدن شمابعدجبران میکنید؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مهمانهای خانواده داماد هدیه شون رو ب شما میدن؟؟؟لاقل بذارید اونا مهمونای خودشون رو حساب کنن

کلا ما گفتیم پول رو ما میدیم 

حتی پول های که مهمون های داماد میخواد بده هم گیر ما میاد 

عسل خانم هستم 🥳

خوب کسانی هم پول میدن شمابعدجبران میکنید؟

آخرش رو نفهمیدم 🤔

ما چی رو باید جبران کنیم 

مثلاً اگه پول عروسی ۱۰۰ تومن بشه و کل پول های که تو عروسی هر دو مهمون عروس و داماد میدن ۲۰۰ تومن بشه 

کل اون ۲۰۰ تومن گیر خانواده عروس میاد 

یعنی به داماد پولی ما نمیدیم 

شاید بخوایم یه کمکی کنیم ولی خب پولی که اون شب گیر میاد 

مال ما هست 

عسل خانم هستم 🥳

آخرش رو نفهمیدم 🤔ما چی رو باید جبران کنیم مثلاً اگه پول عروسی ۱۰۰ تومن بشه و کل پول های که تو عروسی ...

مثلاشمامن دعوت کردیدمن میام ۱میلیون میدم دوسال دگه میخوام جشن بگیرم شمادعوت میکنم حالاشمامیاییدپول منوپس بدید؟؟ 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖