2777
2789

خواهرم میخواد عروسی بگیره 

بعد ما هم گفتیم  هزینه رو ما میدیم ولی خب پول شاباش باید گیر ما بیاد 

الان خودمون موندیم چقدر باید خرج کنیم 😑

۷۰۰ میلیون میشه ؟؟

عسل خانم هستم 🥳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن بابا چ خبره نهایت ۳۰۰ ملیون

۵۰۰ نفره هاا!؟تالار چن ماه پیش نفری ی ملیون بود

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

هر تالار یک قیمتی داره بسته به نوع پذیرایی ،باید حضوری چند جا بپرسید 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چه خواهر خوبید

والا خرج عروسی طرف ما با داماده 

چون ما ترک حنا و عروسی رو باهم میگیریم یکبار شام میدیم که طرف عروس هزینه شام مهمون های خودش طرف داماد سمت خودش 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

تالار فقط شام رو‌میده با آبمیوه تو حساب کن نفری ۶۰۰ تقریبا تالار معمولی تهران

میوه شیرینی هم با خودتونه باید بخرید بدید تالار

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بیتگی به تالار داره و غذا چند باشه 

ما آذر ارومیه هستم تالار گرفتیم پرس غذا زرشک پلو ۴۰۰نفری حالا سوپ و سالاد اینا به کنار هزینه اش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

توی سایت تالار کده هر تالاری مد نظریه انتخاب کن شمارت رو میزنی برات قسمت هر نفر برای هر منو رو میفرسته صاحب تالار

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
چه خواهر خوبیدوالا خرج عروسی طرف ما با داماده چون ما ترک حنا و عروسی رو باهم میگیریم یکبار شام میدیم ...

خب ماهم خرج عروسی طرف خانواده داماد هست 

ولی خب ما گفتیم خرج عروسی رو ما میدیم 

هرچی مردم پول تو عروسی دادن برا خانواده ما هست 

دیگه گیر داماد نمیاد 

عسل خانم هستم 🥳