2777
2789
عنوان

شام خونه مادرشوهرم دعوتیم بعد شوهرم زنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 53 پست
من خیلی رسمی برخورد میکنم البته اون دوتا جاری هم خیلی محترم و رسمی هستن..و ده ساله حتی اسم کوچیک همد ...

ممنونم گلم

واقعا درست گفتی

من نه سیاست دارم نه بلدم!

۲۴ سالمه سینگلم واقعا نمیدونم چجوری طرف و خانوادشو خوب بشناسم ب مشکل نخورم🤌🤣

نه عزیزم این ده سال حتی یکبار هم با جاری و خواهر شوهر مادرشوهر بحث و اختلاف نداشتیم.ما رابطمون رسمی ...

خونه خواهر و برادر اشکالی نداره اما خوب خونه مادر یک جوریه البته از نظر من 

بعد شما خودت دوست داری زن داداشت خونه مادر خودت فقط سالی یکبار بیاد ؟

یا فردا عروس دار شدی عروس خودت فقط سالی یکبار بیاد خونت ؟

فقط برام سواله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه خواهر و برادر اشکالی نداره اما خوب خونه مادر یک جوریه البته از نظر من بعد شما خودت دوست داری زن ...

اره قشنگم متوجه سوالت هستم..خانواده همسر من کاملن با خانواده خودم متفاوت هستن .یعنی اگه عروس بدون دعوت بره ممکنه حتی نهار بهش تخم مرغ بدن...و کاملن بدون منظور هم هست راحتن و انسانهای واقعن خوبی هستن...ولی برای من واقعن سخته برم و اینطور ازم پزیرایی بشه..چون مامان من مدلش اینطور نیس بهترین پزیراییش برای عروسش هست و مامان من احساساتی تره..ولی خانواده هنسرم اینطور نیستن...من ادم منعطفی هستم وقتی وارد خانواده همسرم شدم متوجه این تفاوتها البته کاملن بدون قصد و غرض شدم ولی چون از اونطرف من ادم حساسی هستم با اونا رسمی هستم که اینطور باعث ناراحتیم نشه واس همین همیشه با دعوت میرم که راضی باشم..یا جاری ها و خواهر شوهرم من در زمان  بارداری داشتم حتی یکبار برام غذای هوسونه نفرستادن..و من ناراحت نشدم چون تیپ و مدلشون اینطوره حالا از اون ور مامانم فقط سفره های رنگین برای زن داداشم..بنظرم مدل رفتار ما همش یک عکس العمل است نسبت به طرف مقابلت و بر اساس فرهنگ و سطح خانوادگی هرکس باید باش برخورد کرد..من عید نوروز جاری ها و خواهر شوهر رو دیدم و دورهمی گرفتیم...و دیگع ندیدمشون تا چند روز پیش توی عروسی یکی از اشناها و کاملن باهمدیگع محترم و خوب بدخورد کردیم...

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
به دنیا هر جوری نگاه کنی همونطوری پیش میره اگر مادر خودت بگه زودتر بیا میکی از محبتش هست دوستم داره ...

آخه بارها از دهنم حرف دراوردن و گفتن درصورتی که من اون حرفو اصلا نگفته بودم؛برای همین من همیشه فاصله میگیرم میترسم.

پسرم ❤❤😍😍😘😘
اره قشنگم متوجه سوالت هستم..خانواده همسر من کاملن با خانواده خودم متفاوت هستن .یعنی اگه عروس بدون دع ...

ببین من یک نظری دارم ممکنه نظرم اشتباه باشه تعصبی ندارم روش اما بر اساس تجربه میگم 

منم با خانواده شوهرم اختلاف فرهنگی و خانوادگی زیاد دارم  یعنی تمام عروسها با خانوادخ شوهر ممکنه اختلاف فرهنگی داشته باشن به هر حال ازدواج دو تا آدم متفاوت هست خانواده شوهر نمیتونه بیاد خودش رو شبیه عروس یا باب میل عروسها بکنه ما به عنوان عروس باید این تفاوت‌ها رو بپذیریم بین خانواده خودمون و‌شوهرمون تفاوت وجود داره هر کدوم مثلا مثل خانوادخ شما متفاوت پذیرایی میکنه نباید بگیم چون پذیرایی متفاوته ما اینمدلی نیستیم پس منم نمیرم اونجا 

اگر این حرف رو زدیم فردا هم باید بپذیریم عروس خودمون هم نیاد اونم ممکنه از یک رفتاری تو خانواده ما خوشش نیاد حالا فرضا سفره هفت رنگ براش بندازیم اما از یک سبک یا رفتار تو خانواده ما پسندش نباشه اگر خودمون سالی یکبار به هر دلیلی بیشتر نزفتیم تو خونه مادرشوهرمون فردا روز هم که عروس اوردیم انتظار اینکه عروسمون یا زن داداشمون به یک دلیل دیکه سالی یکبار بیاد خونمون 

این البته فقط نظر منه