2777
2789
عنوان

شام خونه مادرشوهرم دعوتیم بعد شوهرم زنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 53 پست
من حوصلشونو ندارم شماها خوبید حتما

ببین عزیزم من تا حدی شما رو میشناسم 

فکر کنم پیش خانوا‌ده خودت زندگی میکنی همونطور که مادرت دایم نوه شو میبینه و شوهرت بیشتر با خانوادن شما هست خوب خانواده شوهرت هم حق دارن بچه رو ببینند 

خودت هم پسر داری اینو بدون کخ فردا عروس هم همینجوری نمیخواد بیاد پیشت و بره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم من تا حدی شما رو میشناسم فکر کنم پیش خانوا‌ده خودت زندگی میکنی همونطور که مادرت دایم نوه ...

تازه ما این حرکت رو کنیم شوهره میبینی مگه باشه خونه بابا تو هم سرشام میریم 😅

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
سالی یکبار میری خونه مادرشوهرت ؟مشکل دارین باهم ؟

نه عزیزم این ده سال حتی یکبار هم با جاری و خواهر شوهر مادرشوهر بحث و اختلاف نداشتیم.ما رابطمون رسمی هست..و احترام رو به صمیمیت ترجیح میدم..با دوتا از جاری هام توی یک اپارتمان هستیم سالی یکبار خیلی محترمانه میریم خانه ی هم عید دیدنی..مگه اینکه جشن تولد داشته باسن که بشه سالی دوبار..

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
بدم میاد برام برنامه میچینن

به دنیا هر جوری نگاه کنی همونطوری پیش میره 

اگر مادر خودت بگه زودتر بیا میکی از محبتش هست دوستم داره میخواد بیشتر پیشش باشیم اما خانواده شوهر میشه تعیین تکلیف 

باور کن فردا هم همینجوری عروست به تمام حرفات یکجور دیگه برداشت میکنه 

جمعه مهمونی بودم یکی از عزوسهای فامیلمون که رابطه خوبی با ما داره داشت همینو میگفت که هر کلمه ای میکیم عروسمون یکجور دیگه برداشت میکنه باما قطع رابطه میکنه برای همین من خودم یاد گرفتم نسبت به هر حرفی جبهه نگیرم از خانواده شوهر 

دوستتون دارن میخوان بیشتر ببیننتون فقط همینه 

چیکار میکنی تا ب کارت دخالت نکنن و اویزونت نشن؟

من خیلی رسمی برخورد میکنم البته اون دوتا جاری هم خیلی محترم و رسمی هستن..و ده ساله حتی اسم کوچیک همدیگه رو پسوند خانم نگفتیم...وقتی صمیمی نبودی و نشون دادی احترام برات مهمتر از صمیمیت هست بقیه هم خود به خود مدلت رو میفهمن و بهت احترام میزارم..بتظرم احترام هرکس دست خودشه 

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
تازه ما این حرکت رو کنیم شوهره میبینی مگه باشه خونه بابا تو هم سرشام میریم 😅

الان یک تاپیک زن داداش بود همه داشتن از زن داداش هاشون شکایت میکردن حرفاشون هم حق بود خدایی 

بعد گفتم وقتی تاپیک عروس اینجا هست همتون میرین به خانواده شوهرش فحش میدین و بادش میدین همین میشه همون ها عروس خودتپن هم هستن دارن یاد میکیرن 

من همیشه میکم خانواده شوهر گناه نکردن که پسردار شدن 

خودم هم روابطم با خانوادخ شوهر خوبخ هم رابطم با عروسمون خوبه