2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کن از هوش مصنوعی بپرسم برات

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

اسم‌های زنان در مصر باستان معمولاً ریشه در طبیعت، ایزدان (خدایان)، یا صفات نیک داشتند. در ادامه چند نام رایج و شناخته‌شده زنان مصر باستان را برات آوردم، همراه با معنی یا اشاره‌ی تاریخی هرکدام 👇

---

🌺 نام‌های معروف زنان سلطنتی

1. نفرتیتی (Nefertiti) – به معنی «زیبایی آمده است»؛ همسر آخناتون، یکی از مشهورترین ملکه‌های مصر.

2. کلئوپاترا (Cleopatra) – به معنی «پدرِ شکوه»؛ آخرین فرعون مصر، از خاندان بطلمیوسی.

3. حتشپسوت (Hatshepsut) – به معنی «شریف‌ترین از زنان»؛ یکی از قدرتمندترین فرعون‌های زن مصر.

4. نفرتاری (Nefertari) – به معنی «دوست‌داشتنی‌ترینِ بانوان»؛ همسر رامسس دوم.

5. تِی (Tiye) – مادر آخناتون، زنی با نفوذ در دربار.

6. آنخ‌اسن‌آمون (Ankhesenamun) – به معنی «او برای آمون زنده است»؛ همسر توت‌عنخ‌آمون.

---

🌼 نام‌های زنانه‌ی رایج‌تر در میان مردم

1. ایزیس (Isis / Aset) – نام الهه‌ی مادر و جادو، نمادی از عشق و حمایت.

2. حتحور (Hathor) – الهه‌ی عشق، موسیقی و زیبایی؛ گاهی زنان را با این نام می‌نامیدند.

3. مرنیت (Meryt / Merit) – به معنی «محبوب» یا «دوست‌داشتنی».

4. بِکِت (Beket) – به معنی «دختر».

5. تِیِه (Teye / Tiy) – نامی ساده و پرکاربرد میان مردم.

6. سِخمت (Sekhmet) – به معنی «نیرومند»؛ نام الهه‌ای شیرسر.

7. نِبِت (Nebet) – به معنی «بانوی خانه».

8. حتِپِر (Hetepher / Hetep-her) – به معنی «آرامشِ او».

9. موت‌نفرِت (Mutneferet) – به معنی «زیباییِ الهه موت».

10. تادوسرت (Tausret / Tawosret) – به معنی «قدرتمند و با شکوه».

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

فرعون آخناتون، یکی از معروف‌ترین زنان تاریخ مصر.

کلئوپاترا (Cleopatra) – یعنی افتخار پدر؛ آخرین ملکه‌ی مصر.

حتشپسوت (Hatshepsut) – به‌معنای اولین در میان زنان والا؛ زنی که سال‌ها به‌عنوان فرعون حکومت کرد.

نفرتاری (Nefertari) – یعنی زیباترینِ زیبارویان؛ همسر رامسس دوم.

ایسیس (Isis / Aset) – الهه‌ی مادر، جادو و عشق؛ از مقدس‌ترین خدایان مصر.

باستت (Bastet) – الهه‌ی گربه‌ها، محافظ خانه و زنان.

موت (Mut) – الهه‌ی مادر، نماد زایش و آفرینش.

حتور (Hathor) – الهه‌ی عشق، موسیقی و شادی.

تای (Tiye) – مادر آخناتون، زنی قدرتمند و محترم در دربار.

مرنیت (Merneith) – یعنی دوست نیت (نیت = الهه‌ی شکار).

آنخ‌سنامون (Ankhesenamun) – یعنی زنده به نام آمون؛ همسر توت‌عنخ‌آمون.

تِی (Tey) – زنی با نفوذ در زمان توت‌عنخ‌آمون.

احمس-نفرتاری (Ahmose-Nefertari) – یعنی تولد دوباره از ماه، زیباترینِ زیبارویان.

ماعت (Ma’at) – الهه‌ی حقیقت، عدالت و نظم کیهانی.

سخمت (Sekhmet) – الهه‌ی شیرزن، نماد قدرت و جنگ.

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

اولگا‌کیف

الینور‌ آکیتن

تئودورا

حتشپسوت

نیثهوتپ ( پادشاهی قدیم)

مرنیث( پادشاهی قدیم)

هترفرس اول ( پادشاهی قدیم)

نیتوکریس ( پادشاهی قدیم)

سوبکنفرو( پادشاهی میانه)

آههوتپ اول( پادشاهی جدید)

هتشپسوت (پادشاهی جدید)

تی ( پادشاهی جدید)