2777
2789
عنوان

مادرشوعرم دیروز اومده خونه میگه خواهرم همش ناهار و شام

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواد با این حرفا تورو حمال خودش کنه بلانسبت شما

توام بگو حتما ببین چه مادرشوهر خوبی هست که اونام براش دارن جبران زحماتشو میکنن 

هروقت دیدیش بگو مادرشوهر دختر خالم زود به زود دعوتش میکنه فلان وسیله خونه رو گرفته براش 

بگو مادرشوهر دوستم برای تولد دوستم هرسال طلا هدیه میده 

مادر شوهر منم یه روزی گف عروس فلانی اینجوریه اونجوریه منم گفتم اتفاقن یه روزی عروسه رو جلسه قران دیدم خون گریه میکرد از دست مادر شوهرش بس که ازش توقع دارن و اینو اونو تو سرش میزنن... اینجور مادر شوهرارو نباید تو خونه را داد..... 

عزیز قلبم. در حسرت غم رفتنت میسوزم 🖤

مادر شوهر منم یه روزی گف عروس فلانی اینجوریه اونجوریه منم گفتم اتفاقن یه روزی عروسه رو جلسه قران دید ...

بعدش پیگیر نشد؟

مادرشوهر سابقم انقدر گرگ بود اینجوری میگفتم تا رودر رو نمیکرد ول نمیکرد

از توش ی شر بزرگی درمیاورد

این کلک بیشتر مادرشوهرای زرنگه-میخوان با تعریف از عروسای بقیه چیزی که دوست دارن رو از عروس بخوان-شاید اصلا اون کار و عروسای دیگه انجام ندن ولی اینطور متن سازی میکنن

شما هم بگو خوبه منم از مادرشوهرای دیگه بگم-هرکس یه مدله اگه قرار به مقایسه باشه پس منم از مادرشوهرای دیگه میگم-چند نمونه از کارای مادرشوهرای دیگه رو تو ذهن اماده کن اگه گفت مثال بزن اماده داشته باشی

مادر شوهر منم این مدلیه حرفای خودشو از زبون خواهر و جاریش میزنه منظورش اینه یعنی شماهم اینطوری باشید منم فقط لبخند میزنم و نگاش میکنم میبینم ول کن نیست میگم عروسش خیلی خانومه ماشالا خدابرای هم دیگه نگهشون داره

بعدش پیگیر نشد؟مادرشوهر سابقم انقدر گرگ بود اینجوری میگفتم تا رودر رو نمیکرد ول نمیکرداز توش ی شر بز ...

خب اون عروسه رو واقعن جلسه قران دیدم... داش پوشک بچه خاهر شوهرشو عوض میکرد و گریه میگرد گفتم چیشده عزیزم گف میبینی.... خودشون رفتن خرید بچه پنج ماهه ذو دادن دست من..... 

عزیز قلبم. در حسرت غم رفتنت میسوزم 🖤

مادر شوهر منم یه روزی گف عروس فلانی اینجوریه اونجوریه منم گفتم اتفاقن یه روزی عروسه رو جلسه قران دید ...

بنظرم باید بهش بگم که کارش اشتباهه این همه توقع داره از عروساش.با این گرونی 

این کلک بیشتر مادرشوهرای زرنگه-میخوان با تعریف از عروسای بقیه چیزی که دوست دارن رو از عروس بخوان-شای ...

مادرشوهر منم میگ کی کجا 

خ پیگیر و بیکار بود دنبال ی حرف می‌گشت ازش ی فتنه بزرگ درست کنه 

مادر شوهر منم این مدلیه حرفای خودشو از زبون خواهر و جاریش میزنه منظورش اینه یعنی شماهم اینطوری باشید ...

اینکار مادرشوهرا بنظرم دیگه خیلی کلیشه ای شده و لو رفته و دیگه جواب نمیده مگر اینکه عروس خیلی گیج باشه

رو من جواب نمیده برعکس لج میکنم اون کاری که میگه رو انجام نمیدم