2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب یه کلمه هم حرف نزد باهام خجالت زده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 28 پست
به حرفش فکر میکنم دیوونه میشم اصلا الکی الکی گیر داد بعدم منو متهم کرد خیلی راحت و طلب کار شد! خودش ...

وااای خیلیییی سخته گلم چجوری دووم اوردی 😔خدا صبر بده بهت گلم

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم ازش منم مثل خودش دیوونه کرده

عزیزم🥺

ببرش دکتر 

یا خودت برو پیش دکتر کمک بگیر راهنماییت کنه

تو چه گناهی کردی که اینجوری اذیت بشی

کاملا حق با تو سر یه چیز خیلی خیلی بیخود باهات بد رفتار کرده

مخصوصا گفتی جلوی جاریت جوابت نداده

دعوای زن و شوهر بین خودشون نباید تو جمع همه بفهمن که

فقط 42 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیست...کِه کِردار مانَد زِ ما یادِگار...️💜

بیخیال هم تهمت زده هم طلبکاره

دقیقا!! 

تهمت که زده بعدم انتظار داشت من ناراحت نشم! 

البته اولین بارش نیست 

هزار بار از این کارا کرده 

یبار دیدم بی دلیل دعوا انداخت قهر کرده بازم چندروز 

بعدا برگشت گفت تو چندسال پیش به شوهر فلان فامیلمون پیام دادی!!!مرده اومد بهم گفت زنان به من پیام داده زنتو جمع کن!! 

گفتم آخه غیرت نداری مگه می‌زدی تو دهنش میگفتی پیامو نشونم بده 

هنوز واسه اون حرفش می‌سوزم بجان بچه هام 

خدا میگذره یعنی از این کارا و حرفا؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بخدا مغزم درد می‌کنه وقتی به دلیل قهرش فکر میکنم از مسخره هم مسخره تره آخه

خیلی ببخشید ولی شما باید قهر کنین به نظرم اصلا حرف نزن مثل خودش ببین من شوهرم قبلاً قهرش به جاریم اهمیت می‌داد مثلاً نقطه ضعفه منم مثل خودش به دامادامون داداشاش تا کل مردای فامیل محل میدادم جز شوهرم 🤣🤣بعد ها به غلط کردم افتاد مثلاً همین یک چای ساده رو می‌دونه وقتی آشتی بودیم اول برا خودش میاوردم الان برا همه میبرم برا اون آخر سر اونم بدون جیکی حرف بزار شکاک بشه بمیره طلاکه پاکه چه منتش به خاکه شوهرم می‌گفت چیه به مردا چشم داری محل نمی‌دادم دوبار می‌گفت میگفتم وا چون خودت به زنا چشم داری دلیل نمیشه منم مثل تو باشم ....چقدر ذهنت کثیفه یعنی تا دیروز با زن برادرت میگفتی میخندیدی تو فکرت لخت تصورش میکردی می‌خندیدم ..الان آدم شده بعضی وقتا آنقدر زر می‌زنه انگار با دیواره 🤣

دقیقا!! تهمت که زده بعدم انتظار داشت من ناراحت نشم! البته اولین بارش نیست هزار بار از این کارا کرده ...

منم باردار بودم دیدم صد بار گفت بچه مال من نیست دیگه یه بار تو جمع گفت معلوم نی بچه مال کیه من حواسم بود لبخند زدم گفتم والا شمارش از دستم در رفته یادم نمیاد حالا به دنیا بیاد از رو قیافش به حدسایی میزنم اومد زد رفتم دادگاه شکایت و شکایت بازی آخر سر مقصر شناخته شد 

استارتر یه چیز میگم ناراحت نشی 

معمولا این مریضی انگار ارثیه مواظب باش پسرات به باباشون نرن 

پدر شوهر منم همینطور بوده الان همه بچه هاش نسبت به همه بدبینن  حتی دختراش هم همینطورن

دقیقا!! تهمت که زده بعدم انتظار داشت من ناراحت نشم! البته اولین بارش نیست هزار بار از این کارا کرده ...

عزیزم یعنی دروغ گفته بود که پیام دادی؟؟ خب اگه دروغ بود بهترین کار این بود با همسرت میرفتی  خونه اون آقا و میگفتی شما به همسرم گفتی من به شما پیام دادم و زنشو جمع کنه الان یا پیامکو نشون بده یا ازت شکایت میکنم یکبار برا همیشه شوهرت ادب میشد میدید دروغش برملا شده دیگه تکرار نمیکرد.

بنظره من که خدا نمیگذره چون حق الناسه و خدا از حق الناس نمیگذره انگار پارانوییده بهتره بره روانپزشک و دارو مصرف کنه وگرنه خدای نکزده در آینده بلایی سرت نیاره

عزیزم یعنی دروغ گفته بود که پیام دادی؟؟ خب اگه دروغ بود بهترین کار این بود با همسرت میرفتی خونه اون ...

آره بخدا دروغ بوده اصلا نفهمیدم قضیه چیه بود 

بخدا طرف یه آدم بی عرضست که زنش الان ده ساله تو یه اتاق تو خونه ی مادرشوهر داره زندگی می‌کنه قیافه و هیچی هم نداره  اصلا من چرا باید به این آدم پیام بدم 

اصلا گیریم اون طرف اومده به دروغ اون حرفو زده شوهر من چرا باید باور کنه حرف یه غریبه رو بعدشم از من عقده ای بشه 

اصلا قبول نداره که اشتباه از خودشه فقط میگه تو مقصری

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
آره بخدا دروغ بوده اصلا نفهمیدم قضیه چیه بود بخدا طرف یه آدم بی عرضست که زنش الان ده ساله تو یه اتاق ...

عزیزم حقداری ولی تنها راهش شکایت کردن بود یا ثابت کنه پیامک دادی یا قانونی به همسرت ثابت میکردی دروغ گفته و پرونده برا همیشه بسته میشد..