2777
2789
عنوان

کدوم غذا یاخوراکی رو فقط دوسداری تو خلوت بخوری 😄

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 27 پست
اره سسی هم میشی ی وضعی بعد چقدر باید کوچولو کنی ک کامل بتونی تو دهنت جا بدی😑

دقیقا 😂

اونم با چنگال عی بدم میاد 

خونه مادرشوهرمم هی تارف میکنه بخور بخور 

منم میگم دیگ جا ندارم مث صگ دروغ میگما😂فقط بخاطر همین نمیخورم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق خوردن قهوه و کوکی یا کیک تو خلوت و تنهایی هستم بدون کسی و صدایی و با یه خونه مرتب😍😍

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:69.3  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

من چیزی که همه منو ازش منع میکنن 

ویران نمی‌خرن 

یه جعبه کوچولو نان شیرینی خامه ای 

آی که چقدر دلم میخواد 

دوساله نخوردم 

منتظرم تولد دخترم بشه 

شوهرم براش کیک بخره به ذره بخورم 

اسی تو منظور از تنهایی خوردن برا اینه که کثیف کاری نشه یا با کلاس خورده شه

من منظورم از تنهایی خوردن اینه شریک نداشته باشم همش برا خودم باشه😂😂

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

اسی تو منظور از تنهایی خوردن برا اینه که کثیف کاری نشه یا با کلاس خورده شهمن منظورم از تنهایی خوردن ...

دهنت سرویس 😂🤚

‌ باختن مهم نیست،وقتی هدفت بردن باشه :)ᥫ᭡ ️