2777
2789
عنوان

من مامان بدی میشم🦦

105 بازدید | 14 پست

اینو یکی از دوستان نزدیکم بهم گفت ، در حالی که بحث بچه نبود .

من خیلی سطح انتظاراتم از بچم بالاست 

خیلی چیزا برام قفله 

از اینکه کسی رو به این دنیا بیارم که هیچ دستاورد و فایده ای برای خودش و اطرافیانش نداشته باشه و فقط مصرف کننده باشه متنفرم .

خودمم تمام زندگیم رو با همچین تفکری ساختم .

امیدوارم بچم شبیه خودم باشه 🦦🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودت اینطوری بودی چرا از اون انتظار بالا داری؟بدترین مادر میشیمن برام اهمیتی نداره..زندگی خودشه ...

چطوری بودم ؟ 

منظورم اینه من خودمم تمام زندگیمو با این تفکر که ادم مفیدی باشم ، پیش بردم و ساختم و الان هم تو کارم و زندگی شخصیم موفقم .

دوست ندارم یک آدم بیخود باشه .

اون تو هر چیزی باید بهتر از من باشه 

همونطور که من سعی کردم از خانوادم بهتر باشم .  

چطوری بودم ؟ منظورم اینه من خودمم تمام زندگیمو با این تفکر که ادم مفیدی باشم ، پیش بردم و ساختم و ال ...

یاخداااا 

بچه نیار 

واقعا بعضی از این آدمای به ظاهر روشن فکر راست میگن که بعضیا بچه نیارن بهتره 

چ مامان ترسناکی بشی تو

دوستمم کاملا بی ربط به بحث بچه یهو بهم اینو گفت 😂

اما خب بنظرم در حالتی ارزش داره که تو یک یادگار از خودت روی زمین بزاری که اون یک رد پای مثبتی از خودش به جا بزاره . 

بچه قرار نیست خواسته های نرسیده خودمون بر آورده بکنه.اون یک انسان دیگه است با استعدادها وخواسته های ...

من نگفتم خواسته های من رو برآورده کنه 

اون میتونه هر راهی که دلش میخواد رو انتخاب کنی اما باید تو اون مسئله  سعی کنه بهترین باشه . 

یاخداااا بچه نیار واقعا بعضی از این آدمای به ظاهر روشن فکر راست میگن که بعضیا بچه نیارن بهتره

آره منم موافقم باهاشون .

آدمی که قرار نیست یک ورژن بهتر از خودش رو به یادگار بزاره بهتره بچه دار نشه .

جامعه به ادم های پوچ احتیاجی نداره

آره منم موافقم باهاشون .آدمی که قرار نیست یک ورژن بهتر از خودش رو به یادگار بزاره بهتره بچه دار نشه ...

دقیقا کسی که قراره یه آدم افسرده با مشکل روان رو بزاره بهتره بچه نیاره واقعا چون اون بچه هم خودش اذیت میشه هم خانواده آیندشو عذاب میده

بیشتر آدم هایی که هیچ هدفی ندارن و سرگردونن تو زندگیشون دچار افسردگی ان .

ببشتر ادمایی که بچگی نکردن بهشون سخت گرفتن و پدر و مادری شبیه تو داشتن افسرده هستن 

من یکیو میشناسم خانوادش مثل تو سخت گرفتن همش گفتن بخون برو این رشته باید بری بالا باید هدفمند باشی 

الان بیمارههه افسردگی شدید داره حالش بده میگه من نمیخواستم اصلا درس بخونم من شغل دیگه ای رو دوست داشتم 

هر کس برای خودش هدف داره الزامن نباید هدف بچت این باشه که آدم موفقی از لحاظ درسی بشه یا چمیدونم اینجور چیزا