2777
2789
عنوان

اشتباه خیلی بزرگی کردم بچه آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاء الله که خوب میشه اینچیزا طبیعیه دیگه تا بزرگ بشه خودش از پسه خودش بربیاد یکم طول میکشه روغن ک ...

خدا کنه جواب بده اگه جواب بده میام همینجا ازت تشکر میکنم

احتمالا بخاطر شیر خشک شاید بهش نمیسازه دختر منم به شیر خشک نان حساسیت داشت دفع نداشت

هر چی میکشم از شیر خشک نان هس دخترم اونو میخورد یهو یبوست شد از اون روز دیگه ریخت بهم و هرکار کردم دیگه خودش دفع نکرد سه بارم شیر خشک عوض کردم دیگه دفع نمیکنه

اشتباه من رو نکن.چقدر استرس کشیدم و خودم رو اذیت کردم فکر می کردم چطور با بچه به همه کارهام برسم.در حالیکه بعد از کولیک خیلی بهتر میشن و بعد از شش ماهگی دیگه راحت میشی.من فکر میکردم تا آخر قراره اونقدر اذیت بشم....هی به خودم فشار میاوردم به کارها بریم می گفتم دیگه باید عادت کنم الان تمرکزت رو بزار رو خودت و بچه ت

اشتباه من رو نکن.چقدر استرس کشیدم و خودم رو اذیت کردم فکر می کردم چطور با بچه به همه کارهام برسم.در ...

تمرکزم هست اما بچم دفع نداره هی باید شیاف بزنم ی روز درمیون خودشم در عذابه

تمرکزم هست اما بچم دفع نداره هی باید شیاف بزنم ی روز درمیون خودشم در عذابه

من بچه م هر چهارده روز دفع داشت.دکتر گفت آب هم بهش بدم.در نهایت هم کاشف به عمل اومد شیر کم می خورده یعنی مایعاتش کم بوده.خود دکتر گفته بود کم بدم ...قضیه شد مقاله.ولی شما هم امتحان کن.آب رو میگم.من درمانهای تخصصی تر هم انجام دادن براش ولی خوب نشد.با مایعاتخوب شد.بهش ترنجبین می دادم و ...هرجور مایعاتی که بتونه بخوره.شیر هم.

چه ربطی داره پسر منم هم شیر خشک خورده هم مادر تا الان یبوست نداشته ربطی به شیر نداره استایل بچه ها ...

حتما شیرخشک کم خورده و بیشتر شیرخودت بوده  

خیلی ربط داره 

همه دکترا دارند همینو میگن و هزار جور شیرخشک عوض میکنن تا به بچه بیوفته بعد شما میگی ربطی نداره؟؟

بخدا الان چند روزه همین کار میکنمدر بهترین حالت مجبورم دوبار در روز شیر خشک بدم چون سیر نمیشهانقد شی ...

آره عزیزم طبیعیه که سینه زخم بشه یه ماهی اینجوریه و سفت میشه و خوب میشه نگران نباش ولی تا جاییکه میتونی نده بهش چون هم‌ خودت تنبلیت میاد شیر بدی و سینه ات هم زخمه میخوای از شیر دادن فرار کنی و شیرت کم میشه هم اینکه بچه معده اش با شیرخشک گشاد میشه و چون پر فشار میاد دیگه به سینه ات راضی نیست و ول میکنه اونوقت مجبوری کلا شیر خشک بدی 

الانم اگه بذاری کنار تا یه هفته یبوستش ادامه داره تا این شر خشک ها از روده هاش پاک بشه و یبوستش برطرف بشه

حتما شیرخشک کم خورده و بیشتر شیرخودت بوده خیلی ربط داره همه دکترا دارند همینو میگن و هزار جور شیرخش ...

میگی روده بچه رو نابود میکنه همچین چیزی نیست.۵ ماه بیشتر شیر خودمو نخورده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم