2777
2789
عینک خیلی بهتره و قابل فهمتر از سمعکه. دارم دق میکنم اصلا نمیتونم رو پام وایسم

میفهمم ولی به خاطر بچت باید قوی باشی که بتونی کمکش کنی. برادر من هر دو گوشش کم شنوایی داشت در حدی بود که سربازی معاف شد. ولی مامانم از اول طوری با این موضوع برخورد کرد که نه توی مدرسه مشکلی داشت نه توی فامیل. خودشم به خاطر طوری که مامان بابام بهش اعتماد به نفس داده بودن با دوستاش هیچ مشکلی نداشت. حتما دکتر متخصص برو و کارایی که میگه رو پیگیری کن. بچه که فقط یک گوششه و به نظر زیاد هم نیست. از همین اول باهاش حرف میزنی صورتت رو روبروش نگه دار و واضح حرف بزن خود بخود لب خوانی یاد میگیره بعدا به معلمش هم میگی می نشونه صندلی جلو و موقع درس دادن روبروش وایمیسته. قول بهت میدم اصلا خیلی ها متوجه نمیشن.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
میفهمم ولی به خاطر بچت باید قوی باشی که بتونی کمکش کنی. برادر من هر دو گوشش کم شنوایی داشت در حدی بو ...

خیلی سخته کاش منم مثل مادرتون قوی باشم 

برادرتون سمعک استفاده کردن ؟ 

هرروز دارم میمرم و زنده میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته کاش منم مثل مادرتون قوی باشم برادرتون سمعک استفاده کردن ؟ هرروز دارم میمرم و زنده میشم

چاره ای نداری باید قوی باشی چون مادری. بازم میگم خدا رو شکر که مشکل جدی ای نیست. یه بار من آنژیو کردم یه شب بیمارستان بودم یه بچه بود دور از جون همه بچه ها سرطان داشت دفعه چندمش بود آنژیو میشد. رگش خراب شده بود پرستار اومد آنژیوکت رو عوض کنه طفل معصوم خسته شده بود از این همه دکتر و آمپول و درد از دور دید شروع کرد جیغ زدن الهی بگردم جیگرم برای مامانش خون شد که بچه جیغ میکشید مامانه دستشو محکم گرفت زودتر تموم بشه و یک قطره اشک نریخت باز بعدش بچه رو ناز و نوازش کرد و خوابوند. بچه به شما نگاه میکنه ببینه شما ترسیدی یا غصه میخوری فکر میکنه زبونم لال همه چی تموم شده! به خودت مسلط باش و باور قلبی داشته باش که بهترین بچه دنیا رو داری که همینم هست. مثل بقیه هر کاری در توانته براش میکنی که به بهترین ورژن خودش برسه و شما الگوش باشی.

سمعک های اون موقع اینقدر پیشرفته نبود تفکیک صدا انجام نمیداد. میگفت مثل اینه که توی تلویزیون دونفر همزمان حرف بزنن. عادت نکرد به استفاده و بدون سمعک هم خیلی سختش نبود تازه حدودی که یادمه یک گوشش 40 درصد بود یکی 60 درصد. ولی الان سمعک ها خیلی خیلی بهتر شدن حالا لازم باشه دکتر حتما بهترین نوعی که به درد بچه بخوره بهتون معرفی میکنه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
چاره ای نداری باید قوی باشی چون مادری. بازم میگم خدا رو شکر که مشکل جدی ای نیست. یه بار من آنژیو کرد ...

اره حق با شماست عزیزم ولی واقعا مادر بودن سخته. باید تلاشمو بکنم براش اما عجب زندگی داریم 

حکمتت شکر خدایا 

چقدر حرفاتون برام با ارزشه ممنون که وقت گذاشتین