چاره ای نداری باید قوی باشی چون مادری. بازم میگم خدا رو شکر که مشکل جدی ای نیست. یه بار من آنژیو کردم یه شب بیمارستان بودم یه بچه بود دور از جون همه بچه ها سرطان داشت دفعه چندمش بود آنژیو میشد. رگش خراب شده بود پرستار اومد آنژیوکت رو عوض کنه طفل معصوم خسته شده بود از این همه دکتر و آمپول و درد از دور دید شروع کرد جیغ زدن الهی بگردم جیگرم برای مامانش خون شد که بچه جیغ میکشید مامانه دستشو محکم گرفت زودتر تموم بشه و یک قطره اشک نریخت باز بعدش بچه رو ناز و نوازش کرد و خوابوند. بچه به شما نگاه میکنه ببینه شما ترسیدی یا غصه میخوری فکر میکنه زبونم لال همه چی تموم شده! به خودت مسلط باش و باور قلبی داشته باش که بهترین بچه دنیا رو داری که همینم هست. مثل بقیه هر کاری در توانته براش میکنی که به بهترین ورژن خودش برسه و شما الگوش باشی.
سمعک های اون موقع اینقدر پیشرفته نبود تفکیک صدا انجام نمیداد. میگفت مثل اینه که توی تلویزیون دونفر همزمان حرف بزنن. عادت نکرد به استفاده و بدون سمعک هم خیلی سختش نبود تازه حدودی که یادمه یک گوشش 40 درصد بود یکی 60 درصد. ولی الان سمعک ها خیلی خیلی بهتر شدن حالا لازم باشه دکتر حتما بهترین نوعی که به درد بچه بخوره بهتون معرفی میکنه.