2777
2789
عنوان

یه یخچال دست دوم خریدم توش سوسکه لای درزهاچه کنم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست

اگه منظورت سوسک های مدل آلمانی هست اینا ریشه کن کردنشو خیلی سخته و همه جا هم تخم میزارن هر جایی از یخچال.ما لباسشویی را برای سرویس باز کردیم همه جاش پر از تخم سوسک بود حتی لابلای موتور.هر جا که دسترسی داری باید تمیز کنی و بعدش هم اتها سمی که به ما کمک کرد از شر اینا خلاص بشیم این بسته های سبز کوچولو بود.دی جی هم داره البته مقدارش توی هر بسته کمه و الان گرون شده و باید چند تا بسته بگیری و یباره همه جا بریزی که دیگه چیزی نمونه و تخم بزارن باز زیاد بشن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت رفتن؟

بله  کامل ریشه کن شدن

ببین  کل اتاق ها  و آشپزخونه و کابینت ها رو پودر پرتو بزن

کامن به درز یخچال  ورودی در ها تو فاضلاب ها   تو تراس  انباری  و ... بزن

برو بیرون    چند وقت بعد که ررگشتی    تمیز  بشور و جنازه هاشونو  جمع کن  و نظافت و....

وقتی خشک شد  یه  چند پاف کامن  گوشه کنارا بزن        ۳ چهار ماه یه بار   چند پاف کامن  بزن  همین

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
یک یخچال ساخت ایران میگرفتی هم قیمت مناسب هم نو هم اینکه دردسر نداشت حضوری برو بگو یخچال و نمیخوام پ ...

یخچال ایرانی کوچولو از این مدلهای هتلی الان از ده تومن به بالا هست.

یخچال ایرانی کوچولو از این مدلهای هتلی الان از ده تومن به بالا هست.

خب ای دست دوما اگه ایرادی نداشته باشه که نمیدن سمساری من پارسال یخچال پارس خریدم ۱۵ تومن آب سرد کن داره یک مدل دیگه بود فریزر کوچیک داشت ولی آبسرد کن نداشت همین قیمت چون فریزر داشتم یخچال تک خریدم

بله کامل ریشه کن شدنببین کل اتاق ها و آشپزخونه و کابینت ها رو پودر پرتو بزنکامن به درز یخچال ورو ...

ببین من میرم چندماهه بهد برمیگردم  الان میرم یعنی  عید برمیگردم  الانم ترسیدم کامن بزنم  چون گفتم مسموم میشیم   گفتم وقتی خواستم برم میزنم کامن و میرم  آخه نمیدونم اینجا پودر پرتو از کجا گیر بیارم  تخم های سیاه ریز تو کابینتها میبینم 

ببین من میرم چندماهه بهد برمیگردم الان میرم یعنی عید برمیگردم الانم ترسیدم کامن بزنم چون گفتم مس ...

همون  کامن  رو  تکون  بده و حسابی بزن

اکثرا   اسپری کامن  خرابه   بتونی  سم  رو خالی کنی توی  جای  شیشه پاک  کنی  چیزی     بعد کل جاها رو اسپری کنی

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
خب ای دست دوما اگه ایرادی نداشته باشه که نمیدن سمساری من پارسال یخچال پارس خریدم ۱۵ تومن آب سرد کن د ...

درسته ولی منظورم این بود که اختلاق قیمتش با بودجه ای که ایشون برای این کار گذاشتند زیاده.

شما از یخچال پارس راضی هستید؟صداش زیاد نیست؟

دنبال ی یخچال ارزون برای جایی هستم دیدم ی سری جاها گفته بودند پارس داخلش رطوبت جمع میشه و حالت تعریق داره توی جا میوه ای.درسته؟

درسته ولی منظورم این بود که اختلاق قیمتش با بودجه ای که ایشون برای این کار گذاشتند زیاده. شما از یخچ ...

آره راضیم مامانم هم از یخچال خارجی داره توش عرق میکنه ولی تو جامیوه ای نه نمی ریزه بغل دیوارش عرق میکنه همه یخچالها همینن