2777
2789
عنوان

زخم نوک سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 26 پست
ببین من هر چی روغن طبیعی بود زدم نشد ولی کرم شقاق سینه زدم سریع خوب شد

بخدا انواع پماد های شقاق سینه رو گرفتم تاثییر نمیکنه یه ماهه اینجوریم

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعدم ممکنه بچه خوب سینه رو نمیگیره.نوک سینه رو میگیره.موقع شیردهی باید کل هاله ی سینه تو دهن بچه باش ...

بخدا خیلی رعایت میکنه کل هاله تو دهنشه ولی خوب نمیشه

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

بخدا انواع پماد های شقاق سینه رو گرفتم تاثییر نمیکنه یه ماهه اینجوریم

آخ آخ منم دو هفته اینطوری بودم 

دوست داشتم سرمو بکوبم دیوار وقتی شیر میدادم 

اخر با پماد خوب شد

روغن حیوانی میزدم روش کیسه میزاشتم بهتر میشد اما کامل خوب نمیشد

آخ آخ منم دو هفته اینطوری بودم دوست داشتم سرمو بکوبم دیوار وقتی شیر میدادم اخر با پماد خوب شدروغن حی ...

امروز دخترم یک ماهه شد دقیقا یک ماهه عذاب میکشم😩

امروز دخترم یک ماهه شد دقیقا یک ماهه عذاب میکشم😩

خیلی شده.

یک روز برو مرکز بهداشت.واحد مراقبت کودک.یا واحد مامایی.

اونجا بشین جاول اونا بچه رو شیر بده.بذار ببینن.شاید نحوه ی شیردهی ت اشکال داره.

الان یکماه گذشته دیگه نباید دچار شقاق نیپل بشی.

خیلی شده.یک روز برو مرکز بهداشت.واحد مراقبت کودک.یا واحد مامایی.اونجا بشین جاول اونا بچه رو شیر بده. ...

خیلی ممنونم عزیزم اتفاقا امروز رفتم شیردهیم مشکلی نداشت گفتن این یه دوره ست خودش خوب میشه

اینجوری بغلش کن شیر بدهدوستمون راست میگه برو بهد اشت شاید اشتباه شیر میدی یا شیرت کمه

ولا همیشه لباسام خیسه فکر نکنم شیرم کم باشه