2777
2789
عنوان

اونایی ک پراید مدل پایین دارن بیان نیاز دارم به راهنماییتون

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 36 پست
خب بانکا سخت وام می دن😑وامی می شناسید که شرایطش سخت نباشه؟

از همون بانکی که حقوقتون واریز میشه برید حضوری بپرسید 

دیگه زیر ۳۰۰ تومن راحتتر وام میدن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر بازم بهتر از هیچیهشما کدام چند خریدین؟چند خریدین؟به نظرت باید به چیا دقت کنیم تو خرید ماشین ...

مدل 86،پارسال 120 گرفتیم،صرف اینکه یه ماشین داشته باشیم 

حتما کارشناسی رنگ ببرید،پیش یه تعمیرکار آشنا هم نشون بدید

لینک ناشناسمhttps://daigo.ir/secret/81831875810 خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اینجور ماشین ها سرطان بخدا الان ی دونه داریم همش خرابه بیشتر از پولش براش خرج کردیم

مدل چنده ماشینتون؟

منم از همین می ترسم که همش مجبور شیم خرجش کنیم🤕🤦🏻‍♀️

ما هم شرایطمون مثل شما بود،البته پول نقد داشتیم نه طلا

یه پراید مدل پایین ولی با موتور سالم خریدیم

تا حالا یکبار خراب نشده

باهاش مسافت هزار کیلومتری هم رفتیم

تیر ماه تقربلا 140 تومن خریدیمش،الان تقریبا 180 تومن مشتری داره

ولی اگه موتورش خوب نباشه بیچارتون میکنه ،موقع خرید حواستون جمع باشه

اره چرا نداره ما مدل87چندین ساله داریم فقط موقع خرید باید یه ادم کاربلد باشه ببریش کارشناسی حتما 

یه عده م نفسشون از جای گرم بلند میشه ک نهههه ارزش نداره وقتی ادم پول داشته باشه خب میری ماشین بهتر برمیداری

مدل 86،پارسال 120 گرفتیم،صرف اینکه یه ماشین داشته باشیم حتما کارشناسی رنگ ببرید،پیش یه تعمیرکار آشنا ...

چقد خوب خریدین 

شاسی و بدنه همه چیش سالم بود؟

الان فکرکنم ماشینی که یکم مرتب باشه بالای دویست تومان باشه😑🤦🏻‍♀️

چقد خوب خریدین شاسی و بدنه همه چیش سالم بود؟الان فکرکنم ماشینی که یکم مرتب باشه بالای دویست تومان با ...

از آشنا گرفتیم

نه متاسفانه شاسی خورده و البته اطلاع داشتیم 

لینک ناشناسمhttps://daigo.ir/secret/81831875810 خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

شما مدل چند خریدین؟خیلی خرج مینداخت؟

ما باهاش همه جا رفتیم فقط موقع خریدن ببرین کارشناسی شاسی سالم باشه موتورش سالم باشه واسه رنگش هم میبرن کارشناسی 

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
ما هم شرایطمون مثل شما بود،البته پول نقد داشتیم نه طلایه پراید مدل پایین ولی با موتور سالم خریدیمتا ...

خیلیم خوب خداروشکر

مدل چند خریدین؟

به نظرتون شاسی و بدنه هم مهمه که کاملا سالم باشه یا نه فقط موتور سالم باشه اوکیه؟

من بی تجربه ام ممنون که راهنمایی کردین🌷

اره چرا نداره ما مدل87چندین ساله داریم فقط موقع خرید باید یه ادم کاربلد باشه ببریش کارشناسی حتما یه ...

آره دیگه 

والا ماهم تهش می تونیم۲۰۰ جور کنیم تا خرخره هم قسط داریم نمی تونیم دیگه پس انداز کنیم😢🤦🏻‍♀️

از آشنا گرفتیمنه متاسفانه شاسی خورده و البته اطلاع داشتیم

مهم اینه که زیاد خرج نندازه و آدم پاش رو زمین نمونه من ک دیگه واقعا خسته شدم از بی ماشینی خیلی سخته

خیلیم خوب خداروشکرمدل چند خریدین؟به نظرتون شاسی و بدنه هم مهمه که کاملا سالم باشه یا نه فقط موتور سا ...

مال ما ماشین رنگ نداشت ولی خب قسمت هاییش افتاب سوخته شده بود

ماشین مال یه خانم بود، خیلی ازش کار نکشیده بود

گفت گوشه ی حیاط پارک کرده بود، تصمیم گرفتیم بفروشیم

کلا ماشیو از خانم بخری بهتره

مدلش 87 هست

والا از ماشین خیلی سر در نمیارم ولی بابام گفت مهم ترین فاکتر برای خرید یه ماشین موتورش هست

اگه موتور خوب نباشه هر بار وسط راه خراب میشه

2 برابر پول خود ماشین هم باید خرجش کنی

ما شهر بزرگ زندگی میکنیم،نبودن ماشینی داشت دیوونمون میکرد و باید میخریدیم

ولی اگه میتونی وام بگیری که چه بهتر ماشین مدل بالاتر بخری