برگ_در_آسمان مدیر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 8578 عنوان آجیا نخندیدااااااا ولی شما لباس زیراتونو چ مدت ی بار دور میندازید | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 26 پست اول خودممن اونایی ک جنساشون خوب هس رو نگه میدارم واسه روزای خاص با نوار😂اونایی ک معمولین رو اول ی دل سیر نگاشون میکنم بعد س چهار ماه ی بار میندازم میره چون اینقد با آب جوش میشورم پلاسیده میشن😂🤣😂😅😅😅😅 آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من. 1404/08/12 | 10:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهشول عضویت: 1397/06/28 تعداد پست: 1566 سو.. رو هم هر شش ماه میخری یا فقط شو..... سو رو هر وقت خراب شه میاندازم دور بستگی به جنسش داره ولی شو رو حتما سالی دوبار میخرم
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 8578 اگه ببینمکهنسمیندازمدور قبول داری ی سریاشون اصن کهنه نمیشناونا عمرشون ب دنیاس هنوز آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 8578 سو رو هر وقت خراب شه میاندازم دور بستگی به جنسش داره ولی شو رو حتما سالی دوبار میخرم منم آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
بانو_ایران_زمین عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 4522 من هفته قبل تمام لباس زیرهامو انداختم دور ،برا سه ماه قبل بودن دوباره دوازده تا جدید گرفتم نخ پنبه خیلی خوبن تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈
پرنیانparnian عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3460 مگه شرت های پریودی و معمولیتون یکیه؟ روی شورت نخی ، چسب نوار نمی چسبه ، من تو ایام پریود از این شورت های گیاهی استفاده میکنم چون جنسشون پلاستیکه چسب راحت میچسبه..قبلا که نوجوان بودم از شورتکس استفاده میکردم ، الان دیگه نه
aida_8511 عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 4122 روی شورت نخی ، چسب نوار نمی چسبه ، من تو ایام پریود از این شورت های گیاهی استفاده میکنم چون جنسشون پ ... اره منم شورتکس میذارم وگرنه همش پس میدهمیگم یه سوال شما احیانا ژنتیک نمیخونین؟
پرنیانparnian عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 3460 اره منم شورتکس میذارم وگرنه همش پس میدهمیگم یه سوال شما احیانا ژنتیک نمیخونین؟ نه ژنتیک نمیخونم.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 8578 مگه شرت های پریودی و معمولیتون یکیه؟ بله فقط چن تا شورتکس دارم آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
برگ_در_آسمان مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 8578 مگه شرت های پریودی و معمولیتون یکیه؟ ی چیزی توی شورتکس هس مثه پلاستیکه اون پامو خون مینداره بهش برخورد میکنهخود نوارم ی جاهایی داره پلاستیک ماننده ب اونم حساسم آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.