2777
2789
وای عزیزم....تو اون ۹ ماه متوجه شدی خودت؟ چجوری؟

اره اوایل یه جوری وانمود میکرد میگفتم بهتر از این ادم پیدا نمیکنم

اما هرچی میگذشت چیزایی ازش میدیدم که دوستام بهم میگبتن ساده نباش این ادم خوبی نیست ولی من چون عاشقش بودم چشامو رو همه چی بسته بودم

ادم عاشق کور و کر میشه

بعد از ۹ ماه کثافت کاریایی که میکرد و من میبخشیدم اخرش خودش با بی رحمی تمام هرچی از دهنش در اومد بهم گفت و بعد بلاکم کرد در صورتی که شب قبلش داشت بهم قول میداد که تا همیشه پشتمه

منو اینو گذاشتم پای خدا که نخواست زندگیمو سیاه کنه این پسر چون واقعا هرکاری که بگی داشتم واسش میکردم و نمیدید

یاد رحیم نجار و محبوبه افتادم😐نمیدونم در کل بنظر من پسر آکادمیک از پسر بازاری بهترهبازاریا یه سری خ ...

😆😆راست میگیا

شاید ولی طرز برخوردش با مشتری رو دیدم ، خوب بود

البته نمیشه با یبار دیدن به این نتیحه رسید ولی خب..

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😆😆راست میگیاشاید ولی طرز برخوردش با مشتری رو دیدم ، خوب بودالبته نمیشه با یبار دیدن به این نتیحه ر ...

نه با مشتری که خوب رفتار میکنن تا مشتری نپره توی زندگی شخصیشون اینطورین من خیلی دیدم

همش ناله از اینکه چک دارم اکثراهم خسیسا و فشار کار بازار رو میارن توی خونه. تایم تعطیل ندارن یا بازارن یا توی خونه درحال چرتکه انداختن موجودی انبار و سفارش گرفتن و سفارش دادن

هرچیم بخوای باز چرتکه میندازه که گرونه و این حرفا

با نزدیکاشون اون ادبیات کف خیابونی رو دارن تا وقتی غریبس مودبن از طرفیم فشار عصبی کارشون رو توی زندگیشون خالی میکنن

شغلش چیه اصلا؟

اره اوایل یه جوری وانمود میکرد میگفتم بهتر از این ادم پیدا نمیکنماما هرچی میگذشت چیزایی ازش میدیدم ک ...

چه آدمی بوده...

خداروشکر متوجه شدی

منم با همچین ادمی بودم الان خداروشکر میکنم که دیگه باهاش نیستم 

اونم انقدر پررو و خودشیقته بود ، اون بهم زد

درصورتیکه من باید بهم میزدم

.

نه شهامت همچین کاریو ندارم

خب الهی شکر 😂 

یکی از آشناها رفته بود به پسره گفته بود ازش خوشش میاد پسره هم در نهایت بیشعوری ببخشید ریده بود بهش 

بهش گفته بود چی  تو خودت دیدی که فکر کردی الان بهت میگم منم عاشقتم بیا ازدواج کنیم 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

خب الهی شکر 😂 یکی از آشناها رفته بود به پسره گفته بود ازش خوشش میاد پسره هم در نهایت بیشعوری ببخشید ...

چه پسره کم ظرفیتی

خب میمرد اگه مثل ادم جواب منفیشو میداد

انگار دختره رفته بهش فحش داده

😐😐

.

چه پسره کم ظرفیتیخب میمرد اگه مثل ادم جواب منفیشو میدادانگار دختره رفته بهش فحش داده😐😐

دقیقا 👌 آدمای خودبرتربین اینجورین 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭