2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم برام طلا گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 56 پست
😂ممنون که حس راحتی دادی😂♥️

قربونت 🤣😘

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلااا هرچیزی از دیگران هدیه گرفتی تبدیلش کنچون قانونا هبه رو میتونن پس بگیرن

باش عزیزم مرسی ازت

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

ن واگعیه😐😂ببخشید خیلی رک گفتم

😂 خواهش میکنم عزیزم خداروشکر

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

خیلی خوشگلن مبارکت باشه عزیزم بخشی استفاده کنی♥️

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

😂 خواهش میکنم عزیزم خداروشکر

♥️😍😂 عزیزی 

خیلی نازن مبارکت باشه عزیزم 

یه بله میدادی خیال همه رو راحت میکردی😄

😂😂هرچی خودمو به اون راه زدم مثلاً من ندیدم. دیدم فایده ندارع دیگه جوابشو دادم 

فدات شم ممنونم از انرژی مثبتت

قربونت برم عزیزم ♥️🥲😍

سلام عزیزم خوبی 

شما تنبلی تخمدان داری 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁