2777
2789
عنوان

عروسی که خودشو خواهر عروس جا زده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 20 پست
آرایشگره باید بترسهیعنی بااین کار میخولسته بدونه میخواد تیغش بزنه یانه.دوما اینکه مگه نمیگن موادی که ...

برای آرایشگر بد میشه واقعا

ایشون به عنوان عروس وارد مراسم میشه

میگن کجا رفته آرایشگاه میگن فلان جا

دیگه نمیگه من به عنوان همراه رفتم و هزینه کمتر دادم

ممکنه وسط مراسم خراب بشه

چون متریالی که برای همراه استفاده میشه مناسب این نیست که یه نصف روز رو صورتش بمونه و عکاسی بره و تایم طولانی موندگار باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای آرایشگر بد میشه واقعاایشون به عنوان عروس وارد مراسم میشهمیگن کجا رفته آرایشگاه میگن فلان جادیگه ...

مطمئن باش اگر کار ارایشگر خوب باشه وخودعروسم هزینشو داشته باشه که این کارو نکنه هیچوقت این مورد پیش نمیاد

من یه کرم پودر کالیستا 200تومنی میزنم تا صبح رو پوستمه.مواد آرایشگر بخواد زودی بره که دیگه اجحافه

چون حساب کنیم،حتی همراه عروسم پابه پای عروس تو همون مراسمه

ودراخر مشتری رئیس جمهوره واون انتخاب میکنه چی باشه

به ارایشگر مربوط نیست،چون مشتری که باید هزینه بده 

مطمئن باش اگر کار ارایشگر خوب باشه وخودعروسم هزینشو داشته باشه که این کارو نکنه هیچوقت این مورد پیش ...

واقعا نمیشه گفت به آرایشگر مربوط نیست😁حرف زور میزنین

من دوازده سال کارم تو آرایشگاه بوده

هر مشتری که خارج میشه از سالن یه تبلیغ مثبت یا منفی هست برای اون سالن

هیچ آرایشگری دوست نداره اسمش خراب بشه

متاسفانه این مدل مشتری ها فقط اسم آرایشگرو خراب میکنن

و واقعا واقعا کیفیت متریال عروس خیلی فرق داره

من بالای ده تا دوست مکاپ کار دارم

واقعا نمیشه گفت به آرایشگر مربوط نیست😁حرف زور میزنینمن دوازده سال کارم تو آرایشگاه بودههر مشتری که ...

باور کنید، شما حرف بی منطق وزورمیزنید

چون من به عنوان نفر سوم قضیه رو نگاه میکنم.

هرعروسی که درمراسمات خوب شده بود خود عروس ازاول زیبا بودو با میکاپ پررنگ ترشده بود،تبلیغی برای کار ارایشگر نبوده واقعا وبالعکس

درشهر خودم ارایشگاه برندی داریم که ده ها مورد میشناسم اونجا رفتن وخودم عروسیشون بودم.اونی که خوب شده بود ازاول چهره خودش فوق العاده بود.حتی همراه عروس ازخود عروس زیباتر بوده بعضا وبازهم میکاپش شیک ترشده بود

آرایشگر وظیفه داره زیبایی رو پررنگ تر کنه نه اینکه چهره رو تغییربده