2777
2789
عنوان

شما هم بودین بهتون برمی‌خورد

128 بازدید | 20 پست

ما مراسم عروسیمون حیلی هول هولکی شد واسه همین با اینکه جهیزیه ام همه برند و عالی بود مثلا وسایل برقی بزرگ همه ال‌جی و بوش و سرویس چوب برند نیلپر که خب شرکتیه و قیمتش ۵ برابر سفارشی های بازار بود 

ظروف تزئینی هم برنجی و گرون و آنتیک 

ولی بعضی جزئیات رو فردای عروسی یا چند روز بعد مادرم میخرید می‌آورد مثل نم گیر ظرف ها یا منظم شو یخچال و ... بعد دقیقا از فردای پاتختی مادرشوهرم و خواهرشوهر هر شب خونه ما میومدن و هر چیز جدیدی میدیدن میخندیدن میگفتن عه این نبود ( خیال میکردن شوهرم خریده ! ) شوهرمم اونموقع کلی پول بر باد داده بود و پشه ته جیبش نبود 

انقدر تکرار کردن تا من ب خواهرشوهرم گفتم برادرت دست گل ب آب داده و ۲۰۰ ملیون اینجوری بر باد داده ، مامانم و خواهرم میان سرکشی میکنن هر چیزی نیاز باشه دوباره دم دستیشو میخرن ک اصلیارو خراب نکنم 

من اینو گفتم ک انقدر تیکه نندازن و خیال نکنن وسایلمو شوهرم میخره ولی غافل ار اینکه این کوته فکرها ، خیال کردن من دارم میگم وضعمون خوب نیست و خانوادم کمک میکنن !! این شد ک خواهرشوهر داغونم ک اصلا سر و وضع زندگیش رو نمی‌پسندم هربار ورمیداشت چینی های بورد نخور سنگینشو برام می‌آورد یا هر بار میوه های بدردنخور میخرید یا مادرش روفرشی و لوازم بی ارزش استفاده شده خودشو می‌آورد و سر اینا بین من و شوهرم جنگ راه میفتاد و من همه رو میذاشتم سر کوچه 

الانم ک باردارم خواهرشوهرم برداشته یه سطل بادام و فندوق آورده همگی تلخ و کور و ریز !! دوتا ماهی بوگندو ک سبز شدن از خرابی !! میوه های بدردنخور مثلا لیمو شیرین ک شبیه لیمو ترشه بسکه ریز و بی کیفیته 

جای من بودین خیلی محترمانه چکار میکردین ؟؟

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر نا شکری

برات ماهی و آجیل اوردن جای تشکرته؟

بعضی عروسا خیلی بی چشم و رو هستن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ای بابا ،چی بگم این سری بگو ممنون نمیخواد زحمت بکشین همه چی هست شکر خدا میمونه خراب میشه اینایی که میارین حیفه .یا مثلا رفتی خونشون همونا و ببر بگو خورده نشدن گفتم بیارم اینجا با هم بخوریم خراب نشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر نا شکریبرات ماهی و آجیل اوردن جای تشکرته؟بعضی عروسا خیلی بی چشم و رو هستن

بی چشم رو قیافته صدقه خور بیا ات و آشغالای بو گندوشونو بدم به تو 

من بهترین و باکیفیت ترین آجیل ها و ماهی کبابی هارو دارم و میخورم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درس بشه فشارم بهت میارن هیچی از زندگیت پیش خانواده شوهر نگی .هیچی نگو بزار بیارن شما که میریزی دور خودت گفتی بهشون نداریم اینا هم اینجوری میکنن تو فضای مجازی بگو اینا ولی به خاندان شوهر از نداری از هرچیز جزئی نگو بلدن استفاده میکنن حرفتو بر علیه زندگیت

ای بابا ،چی بگم این سری بگو ممنون نمیخواد زحمت بکشین همه چی هست شکر خدا میمونه خراب میشه اینایی که م ...

انقدر گفتم ک نمیخوریم و .... 

فکر نکنم شوهرم بذاره برگردونم بهشون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بی چشم رو قیافته صدقه خور بیا ات و آشغالای بو گندوشونو بدم به تو من بهترین و باکیفیت ترین آجیل ها و ...

جواب ابلهان خاموشی ست😊 صدقه خور هم خودتی ک دستت درازه جلو بقیه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

درس بشه فشارم بهت میارن هیچی از زندگیت پیش خانواده شوهر نگی .هیچی نگو بزار بیارن شما که میریزی دور خ ...

اخه خیال میکردن شوهرم برام جهیزیه تکمیل میکنه حالیشون نبود ک این دم دستیابی اولا واسه اینه ک لوازم اصلی و گردنم خراب نشه بعدم شوهرم پولی نداره ک بخواد بخره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی حسه منمیتت زیاده .حالا اگه برات نمیاورد تاپیک میزدی  خواهر شوهرم حسوده و چشم دیدن بارداریم را نداره .

دست مادرشوهر و خواهرشوهر نمک نداره تا مچ عسل کنه بزاره دهنت گاز میگیری .تو برو عزیزم میوه های باکیفیت و درشتت را بگیر بخور 

خدا وکیلی تو اون الجی و بوشی که پز دادید تا حالا چیزیی پختی یا شستی برا مادر شوهرت .

انقدر گفتم ک نمیخوریم و .... فکر نکنم شوهرم بذاره برگردونم بهشون

عیب نداره دیگه پس بحث نکن بده به نیازمند البته توصیه نمیکنم چون قطعا باعث ناراحتی همسرت میشه ،دیگه چاره چیه هر خانواده ایی یه اخلاقی دارن باید سازش کنی وگرنه همش جنگه و دعواس.

اخه خیال میکردن شوهرم برام جهیزیه تکمیل میکنه حالیشون نبود ک این دم دستیابی اولا واسه اینه ک لوازم ا ...

بزار خیال کنن شما بهترین جهیزیه روهم  میذاشتی باز یه داستانی از توش در میوردن .نباید اعصابت بهم میریخت میفهمتت کاملا ولی اینجوری ان دیگه 

جواب ابلهان خاموشی ست😊 صدقه خور هم خودتی ک دستت درازه جلو بقیه

معلامه دست کی بلنده بدبخت خودت انقدر صدقه گرفتی توقع تشکر داری 😂

من خداروشکر مثل تو دله و بدبخت نیستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلامه دست کی بلنده بدبخت خودت انقدر صدقه گرفتی توقع تشکر داری 😂من خداروشکر مثل تو دله و بدبخت نیست ...

فعلا که برا تو آوردن بدبخت.فشاری شدیدله هم خودتی و خانواده ت

هر چی جواب بدی خودتی و خانواده ت 

بی چشم و رو صدقه بگیر