رهامoباباشoعشقامن مدیر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1052 عنوان چرا تعطیل نمیکنن | مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 18 پست بچه ها هوای مشهد خیلی کثیف قشنگ آسمون زرد و قهوه ای چرا بچه هامون تعطیل نمیکنن من که بزرگم سرفه میکنم تو این هوا دعا کنید بارون بیاد واسه حاجت دلم ی صلوات میفرستی🥺🥺🥺❤️❤️ 1404/08/12 | 07:24 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reza_reza_reza_reza عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 9238 منم جنوبیم . منکه میگم کلا جنوب رو از یاد بردن. اگه بخاطر نفت وگازمون نبود از رو نقشه هم حذفمون میک ... اصلا بوی گند اب میده و عذر میخوام بوی فاضلاب و کثافت میده و سبز رنگ
reza_reza_reza_reza عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 9238 منم جنوبیم . منکه میگم کلا جنوب رو از یاد بردن. اگه بخاطر نفت وگازمون نبود از رو نقشه هم حذفمون میک ... رفتیم سازمان اب و فرمانداری و امام جمعه اما هیچ کاری نکردنمیگن لوله فاضلاب ترکیده ولی نمیدونن کجا
منوبارون عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13679 رفتیم سازمان اب و فرمانداری و امام جمعه اما هیچ کاری نکردنمیگن لوله فاضلاب ترکیده ولی نمیدونن کجا مگه میشه ندونن؟! اصلا وظیفشون همینه که بگردن خرابیا رو پیدا و تعمیر کنن.میخان هزینه نکنن بهونه میارن آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
reza_reza_reza_reza عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 9238 مگه میشه ندونن؟! اصلا وظیفشون همینه که بگردن خرابیا رو پیدا و تعمیر کنن.میخان هزینه نکنن بهونه میارن دقیقا حتی آب توی ظرف یه لیتری براشون فرستادیم اما هیچ