من بعد دومی ی دونه دیگه میخواستم ک باردارمشدم خارج رحمی شد و منو تادم مرگ برد و برگردوند از اون موقع ترسیدم
یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ، 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
دوم یه بچه چهار پنج ساله دارم آخه تبلی تخمدان دارم سه ماه پریود نشدم ماه قبل دکتر آزمایش خون نوشت که ...
منم سر سومی همین طور شدم تنبلی داشتم رفتم دکتر برام آزمایش هورمونی بنویسه و پاپ اسمیر بدم گفت اول آزمایش بارداری بده مطمئن بشم گفتم نه من همیشه پری هام نا منظم هستن گفتن نه تا مطمئن نشم کاری نمیکنم رفتم آزمایش دادم گفت بارداری الان پسرم دبگه ۱۹ ماهشه
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بخدا😅شوهرم همش هر جا می نشست میگفت ما دبگه بچه هامون بزرگ شدن فارغ شدبم راحت شدیم حالا اون روز بدو بدو میکرد دنبال پسرم خواهرم میخندید بهش میگفت به به عجب فارغ شدی😂
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
الان سن ازدواج ۳۵ هس حالا تو ۳۶ مادر شدی ببین سن ی عدد هست تو باید روان سالم داشته باشی تا بچه سالم تحویل بدی آدمم هس ۲۰ ساله آنچنان پرخاشگر عصبی بد دهن دست ب زن دار دیدم ک میگم ک بچه از آلان رسما پرخاشگره