2777
2789
عنوان

به شوهرم پیام دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 19 پست
دیگه از خانواده همسر کشیدم از زن سابقش کشیدم از بچه ناتنی کشیدم اینقدر حالم بده نمیتونم بچه امو بغل ...

🥺🥺🥺🥺

بچه خودت چندسالشه

حق داری

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
اولویت خودم نیستم به خدا میخوام خودمو بکشم از عذاب وجدان شایدم کشتم چون دیگه نمیکشم

ببین نباید فرار کنی، نباید تسلیم بشی، گور سر همشون، تو بچتون نجات بده از این خانواده سمی، گناه داره، الان وقت خسته شدنت نیست، هر جا میری با بچت برو، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاوان اشتباه تو رو که بچه ها نمیتونن بدن، با این پدری که گفتی و داری تموم مسئولیت بچه رو میندازی روش ...

تقصیر خودم بود که اومدم این خانواده بچه دار هم شدم تقصیر خودم بود خواستم عادی زندگی کنم تقصیر خودم بود کار و درس ول کردم که زندگی کنم

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد