2777
2789
ممنونم عزیزم نمیشد مگه میشه یه نادررو از پسرش جدا کرد یا جونش ب جون برادراش بود امکانش نبود الباه مس ...

خوندمت عزیزم پس واقعا بچه ننه بوده کار خوبی کردی جدا شدی

مادر همسرم فوت شده چند ماه پیش و برادرش هم خیلی هردومونو دوست داره سوسه نمیاد مشکل از خودشه و از هیچکسی نیست 

ممنون بابت توضیح حتما سرلوحه زندگیم قرار میدم 

شما هم اگر میبینی پارتنرت تغییر نمیکنه یا افسرده هست و بخاط. شما افسردگیشو کنار نمیزاره یه فکری به حال رابطت بکن 

چون اگر خیلی دویتت داشته باشه بخاطر تو افسردگی رو میبوسه و کنار میزاره و باهاش میجنگه

البته دوستانه گفتم 

خوشبخت باشید عزیزم 

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

خوندمت عزیزم پس واقعا بچه ننه بوده کار خوبی کردی جدا شدیمادر همسرم فوت شده چند ماه پیش و برادرش هم خ ...

سلام گلم خوبی ببخشید من دیروز کلی تایپ کردم گوشی به دست خوابم برد غلط تایپیامم بخاطر سریع تایپ کردن وهم خوابالود بودنم بود گلم راجبه اینک گفتی ایشون سوال میکنه درجواب بگو بله که دوستت دارم ویه تارموتو با دنیا عوض نمیکنم گوربابای مردای دیگ من عاشق خودتو غیرتی بودنتم اینک حواست به منه من نیدونم بینهایت به من اعتمادداری ولی وقتی سر یه نگاه یاحرف دعوا میکنی با بقیه بخاطر شخصیت والای خودت درست نیست من بیشتر بیرون آرایش ولباس وموهامو ورفتارمو رعایت میکنم ولی بخاطرمن وشخصیت خودت لطفا این دعوا کردن روبذارکنار این بددلیه نکن ازت ممنون میشم ایشون سوال کنه شما سوال نکن لطفا و قهر ولجبازی نکن دربرابرایشون الهی خوشبخت بشید بله راجبه همسرسابقمم کاملا درست میگید ممنونم ازدعاهای خیرت لطفا منوپارتنرمو خیلی دعاکن گلم عزیزدلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خوبی ببخشید من دیروز کلی تایپ کردم گوشی به دست خوابم برد غلط تایپیامم بخاطر سریع تایپ کردن ...

فدای مهربونیت ... ممنون بابت این همه لطفت که موشکافاکه برام باز کردی و توضیح دادی

من جوابام جور دیگه ایه به همسرم ولی حرفای شما خیلی قشنگتر بود حتما استفاده میکنم عزیز دلم بازم ممنونم.....

انشالله که تو رابطه با پارتنرت به جاهای خیلی خوب برسید هردوتون خیلی عاشق هم بشید و هیچ اثری از افسردگی در هردوتون وجود نداشته باشه.....

و تا ابد در ککار هم خوشبخت زندگی کنید.  با رضایت کامل از هم🌷🌹❤️❤️❤️❤️

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

فدای مهربونیت ... ممنون بابت این همه لطفت که موشکافاکه برام باز کردی و توضیح دادیمن جوابام جور دیگه ...

قربونت عزیزم وظیفم بود الهی خوشبخت عالم باشید کنارهم الهی آمین ممنونم انشاءالله خدا دعاهاتو درحقمون مستجاب کنه واقعا ممنونتم عزیزم💞💌😘