2777
2789
عنوان

واقعا پسرای الان اصلا به درد زندگی نمیخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 47 پست
درسته خیلی دلم میخواد خودکشی کنم چون تا از هزدو طرف راحت شم من و هیچوقت هیچکس نخواست فک میکردم شوهر ...

خدانکنه بمیری .کسی ک بد باشه بده دیگ نمیشه کاریش کرد لیاقت نمیشه تزریق کرد.

الان باهات خوبه شوهرت؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدانکنه بمیری .کسی ک بد باشه بده دیگ نمیشه کاریش کرد لیاقت نمیشه تزریق کرد.الان باهات خوبه شوهرت؟

بعد اینکه لو رفت چتاشون و ذیدم اره توبه کرد دست گذاشت رو قران واقعا دیگ خوب شد من همیشه میکوبوندم تو سرش خجالت میکشید شرمنده بود میکفت دیگ برو نزن تا ایتکه دیروز بخاطر یه شوخی الکی عصبانی شد گفت طلاق بکیر منم گفتم بخاطر ی شوخی؟؟من خیانتت بخشیدم تو اینطوری میکنی اونم بخاطر ی شوخی تا این و کقتم  باز کرد گفت رابطه هم داشتیم باهم دنیا روسزم خراب شد فقط کفتم واکذارت مبکنم بخدا بعدش خیلی چرت و پرت گفت دیگ جوابش و‌ندادم تازه زنگ زد ب مامانم شکایت منو کرد 😞 من احمق هنوز فک میکزدم درحد چت بوده اون خانم اشنا بود فک کن باهاش حرف میزدم نمیدونستم با شوهر رابطه داره ی زن متاهل اشغال کثیف الان از دیروز شوهرم غیبش زده انتظار داره من برم منتش و بکشم