_شارمین_ مدیر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 عنوان دلت همین الان چی میخواد | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 54 پست من پول میخوام، پول زیاد میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂 1404/08/12 | 03:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 شتتت چه دقتی اصلا نگاه نکردم حتما یادش رفته جنسیتشو تغییر بده میخواد بره مخ دخترا رو بزنه دستش رو شد🤣🤣🤣🤣🤣 میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
دیلان۲۰۰۰ عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 6004 وای نه غذا پر چرب و چیل ایرانی و فست فود سوخاری میخوااام الان... و ازش سیر نشم😂 من هوس اش رشته کردم😋 🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 پولفروش رفتن خونه مونخریدن خونه ای که میخوایم عالی به زودی ایشالا میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4951 همه آدم ها به آرزو هاشون همین الان برسن 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 سلامتی ایشالا همیشه سلامت و سرحال و سرزنده باشید میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
متولدماه10 عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 13945 آیفون ۱۷ جهت پز دادن هرچند کلا خونه ام😂یه گوشی خوب که هنگ نکنه
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 طلا و پچ پچ شکلاتی 💛✨🍫🥐 Wow میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 شغل مورد علاقم آرزویی که توی دلمه عالیه ایشالا زود بهش میرسی میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
دوازدهم عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 17827 ایشالا همیشه سلامت و سرحال و سرزنده باشید ممنونم.ان شاءالله در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
دیلان۲۰۰۰ عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 6004 شتتت چه دقتی اصلا نگاه نکردم حتما یادش رفته جنسیتشو تغییر بده میخواد بره مخ دخترا رو بزنه دستش رو شد ... 😎 🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾
دیلان۲۰۰۰ عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 6004 عالیه ایشالا زود بهش میرسی اره خیلی زود🥲شش ساله منتظرم... 🧶مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد....وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزرد🧶اعطنی الفضل﴿محتاج معجزه توام ﴾
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 اینکه نی نیم از تو شکمم بیاد تو بغلم🥲😂اوایل ماه دوم بارداریمه 😐😂 آخییی خدا حفظش کنه چشم بهم بزنی تو بغلته میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
yekhesekhob عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 4951 کاش آرزوی تو برآورده بشه ما هم فیض ببریم😁 همینکه گفتم آرزوم بود خوشحال میشم که فیض ببری 👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 ی خواب راحت از ساعت 12 شب تا 9 صبح. الان چهارسال بخاطر بچه هام ی خواب خوش ندارم آرزوم شده عزیزممممم میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂
_شارمین_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 4907 اوووم منمممم میخوام ولی خب مریضم و برام خوب نیست 😅 امیدارم زودتر حالت خوب شه میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا میکنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂