2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین رفتار مادر خواستگارم

207 بازدید | 18 پست

فامیلمونه پسرش گفته منو میخواد

همین مامانش اومد خونمون خواستگاری کرد بابام همونموقع رد کرد

باز چند بارم گفتن و واسطه فرستادن

امشب جشن داشتیم مادرشم بود

بعد بهش دست دادم اصلا تو روم نگاه نکرد تا اخرشم نگاهم نکرد با اینکه قبلا مهربون بود باهام همش لبخند میزد و شوخی میکرد یکم باهام

اخرشم که خواست بره بهم گفت خدافظ خانومی و رفت

چرا یعنی؟ازم بدش میاد؟

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

نه شاید از اینکه ردش کردید ناراحته 

ناراحتی پسرشو میبینه و ناراحت میشه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
نه شاید از اینکه ردش کردید ناراحته ناراحتی پسرشو میبینه و ناراحت میشه

اخه گناه من چیه

اینکه پسرش گفته منو میخواد یعنی دوستم داره واقعا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه گناه من چیهاینکه پسرش گفته منو میخواد یعنی دوستم داره واقعا؟

اگه دوستت نداشت چند بار نمیومد خواستگاری و. واسطه بفرسته 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
اخه گناه من چیهاینکه پسرش گفته منو میخواد یعنی دوستم داره واقعا؟

گناه تو خوشگلیته😜😜❤️

حالا که ردش کردید دیگه دنبال رفتار مادر خاستگار نباش 🫠

واسم مهمه چون من با ادما رفتار بدی ندارم وقتی بد برخورد کنن فکرم درگیر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گناه تو خوشگلیته😜😜❤️

🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طبیعیه دیگه باید چیکار میکرد به پات می افتاد ؟ یا کلی تحویلت میگرفت ؟

من کجا اینارو گفتم وای😐منظورم بی محلیش بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گناه تو خوشگلیته😜😜❤️

کلمه کلمه امضات چقدر به من

نمیخوره واقعا هیچکدومش پس زن نیستم چی هستم واقعا نمیدونم شاید بعد از بچه دارشن اینطور شدم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

کلمه کلمه امضات چقدر به مننمیخوره واقعا هیچکدومش پس زن نیستم چی هستم واقعا نمیدونم شاید بعد از بچه د ...

عب نداره عزیزم 

تو زندگی هممون یه تایمی هست اینقدر مشغله و کار و سختی زندگی بهمون هجوم میاره که خودمونو فراموش می‌کنیم 

هرچه زودتر یه بازیابی داشته باش ❤️🌷

ناراحتههمنم ۲ سال پیش یکی از فامیلا خاستگارم بود بابام رد کرد از اون موقع قطع ارتباط کردن باهامون😑� ...

اخه بعد خواستگاری ندیده بودمش واقعا تعجب کردم نگاهم نمیکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من کجا اینارو گفتم وای😐منظورم بی محلیش بود

اخه تعجب اوره تاپیک و سوالت 

یعنی خودت فکر نمیکنی طبیعیه رفتارش ؟ 

چون ردش کردید اینطور میکنه 

اگه بی احترامی میکنه باید ناراخت شی در غیر اینصورت باید رفتارشو بزاری پای جواب منفی که بهشون دادید 

اکثرا اینطور رفتار میکنن مثله قبل نمیشن با ادم 

کمتر کسی جواب منفی رو درک میکنه و رفتارش عوض نمیشه ! 

البته به اینم مونده که چطور جواب منفی دادید!