2777
2789
عنوان

بنظر شما پدر مادرم جواب این لرزش بدنم رو میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 56 پست
انقدر دلم‌میخواد درد دل و مشکلات امثال شما دیده بشه خونده بشه بهش فکر بشه اونهایی که مشکل دارن چه ا ...

ببخشید که این حرفو میزنم 

انقدر زن نفهم دورازجون شما تو همین نی نی سایت هست که میگن روز سگ داریم اما بخاطر بچه جدا نمیشیم 

به امام حسین مامان بابا منم همینو میگفتن 

هی مردمم نزاشتن به خاطر بچه جدابشن 

نتیجش شده یه بچه که حجم زیادی از فشار و استرس رو با خودش حمل کرد و اومد تااینجا 

الان از آدم و عالم سیرم و حوصله آدمی رو ندارم 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
بمیرم برات.منم بچه طلاقم کشیدم همشو میفهممت

ما بچه های طلاق مظلوم ترین قشر جامعه هستیم که نادیده گرفته میشیم

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالتهمنم اینجوریم بدنم لمس میشه ی دستم میلرزه تپش قلب شدیدو تنگی نفس و درد قفسه سینه. و … هرار تا ...

من که نمیبخشمشون 

عزیزم خدا میدونه چیا کشیدی ولی تو بچگیتم جدا میشدن بدتر بود چون نیازهاتو خودت نمیتونستی برطرف کنی ال ...

اخه میدونی مشکل چیه نیازامم طول زندگی براورده نمیکردن

الان همه زندگی باید مواظب باشیم کسی مارو میگیره یا نه؟؟؟به درک که نمیگیرن شوهر نمیخوایم،اگه کسی بخاط ...

اگه شوهر یکیه مثل باباهامون 

سنگ میزارم رو تک تک مردا

بله درسته

ایشالا خدا آیندتو برات جوری بسازه که همش جبران شه 

نگران نباش خدا بالاسرمونه داره میبینتمون 

مطمعن باش یه روز یه دری برامون باز میکنه که همش جبران میشه

عزیزم 😔

تپش قلبم اضافه کن

عزیزم می فهممت چقد سختی کشیدی

تا جایی که میتونی نرو خونه مادربزرگت و به چرندیاتشون گوش نکن. هرکی شروع کرد دعوا کردن برو توی اتاق درو ببند و اگه خواستن تو رو واسطه دعواهاشون بکنن بگو مشکل خودتونه خودتون حلش کنین، من دخالت کنم بدتر میشه. 

هیچی نگو بهشون و بهشون بی تفاوت باش. 

فقط روی پیشرفت خودت تمرکز کن عشقم‌

بله درشتهایشالا خدا آیندتو برات جوری بسازه که همش جبران شه نگران نباش خدا بالاسرمونه داره میبینتمون ...

نمیدونم چی بگم اما حس میکنم این مثبت نگری افراطی هم که امثال من و تو داریم همش امید واهیه

ببخشید که این حرفو میزنم انقدر زن نفهم دورازجون شما تو همین نی نی سایت هست که میگن روز سگ داریم اما ...

طرز فکر بعضی کاربرهای اینجا رو که میخونم نمیدونم زار بزنم تعجب کنم  ناسزا بگم 

چند تاشون تو رفت و امد تو دادگاه های طلاق باردار شده بودن جالب اینکه میگفتن بچه شیرینی زندگیه تا میتونید بچه بیارید 

کاش میدونستن همون قدر که پدر و مادر به گردن بچه حق داره بچه هم یه سری حق ها رو داره و باید ما پدر ومادرها فردای قیامت جواب  بچه هامون رو بدیم 

طرز فکر بعضی کاربرهای اینجا رو که میخونم نمیدونم زار بزنم تعجب کنم ناسزا بگم چند تاشون تو رفت و امد ...

من از خدا میخوام اگر واقعا از سمت پدرم ظلمی به من شده 

و حقی از من به گردنش هست همین دنیا با چشمای خودم ببینم 

که عاق فرزند گرفتش 

میخوام ببینم 

اگه شوهر یکیه مثل باباهامون سنگ میزارم رو تک تک مردا

دقیقا شاید مثل همون نباشع اما پسری که شرف داره این مسئله چیزی نیست بخاطرش اذیت کنه یا پا پس بکشه اگه پا پس بکشه بی شرفه و یه بی شرف شوهر خوبی نخواهد بود

عزیزم کلا جامعه طوریه که همه نادیده گرفته میشن. بیا اصلا نخوایم دیده بشیم. ما واسه موفق شدن نیاز نداریم همه جا دیده بشیم و میتونیم بدون سر و صدا هم توی کارمون موفق باشیم. سعی کن علاقه تو پیدا کنی و با تمام وجودت علاقتو دنبال کنی و درس بخونی و شغل مرتبط باهاش پیدا کنی و ازش پول دربیاری. تو نیاز به هیچ کس نداری. ما قوی تر از این حرفاییم. اگه بدونی مغز انسان چقد قویه و میتونه خودشو با شرایط مختلف وفق بده، تو تنهایی هم میتونی پیشرفت کنی. فقط باید به مشکلات هیچ توجهی نکنی و نذاری کسی فشار مشکلاتش رو بندازه روی دوش تو. از دعواهاشون فاصله بگیر و همه توجهتو بذار روی خودت

من از خدا میخوام اگر واقعا از سمت پدرم ظلمی به من شده و حقی از من به گردنش هست همین دنیا با چشمای خو ...

امیدوارم دلت اروم شه   و خوشبخت بشی 

مطمین باش تا بدی هایی که در حق دیگران کردیم رو پس ندیم از این دنیا نمیریم