2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاهات ارزش غذایی ندارن شاید،همش برنج و نون میخوری؟

ارررره

فقط برنجونون میخورم

از کجا فهمیدی

بعد مثلا یدونه قند میخورم حالم خوب میشه

توهم اینطوری؟

یه بچه یک ساله دارم که بابتش شکر گزارم💚ولی خدایا همین یدونه بسه

واقن؟؟من روزی چار وعده غذا میخورمینی بیشتر بخورم؟

روزی یه لیوان شیربادوم بخور،دو تا نیمرو با روغن محلی،دوبار موقع ضعف اب عسل گلاب،برنج اندازه۱۰ قاشق با ۵ قاشق خورشت،میوه،اب فراوان،چای و خرما ،اینا حالتو خوب میکنه چاق هم نمیشی

اررررهفقط برنجونون میخورماز کجا فهمیدیبعد مثلا یدونه قند میخورم حالم خوب میشهتوهم اینطوری؟

نه من اینجوری نیستم چون فهمیدم برنج و نون قند رو میبره بالا بعد یهو هم میاره پایین،فقط ادم چاق میشه،حجم برنج و نون رو کم کن جاش مرغ و گوشت و خورشت بخور

نه من اینجوری نیستم چون فهمیدم برنج و نون قند رو میبره بالا بعد یهو هم میاره پایین،فقط ادم چاق میشه، ...

ینی وضعم خطرناکه و نزدیک دیابتم؟؟

ببخشید وقتتم گرفتم

بعد خب نون و برنج با خورش و مرغ میخورم دیگ

ینی وضعم خطرناکه و نزدیک دیابتم؟؟ببخشید وقتتم گرفتمبعد خب نون و برنج با خورش و مرغ میخورم دیگ

نه بابا چه ربطی به دیابت داره کلا شیردهی باعث ضعف میشه،من که یبار سرگیجه کرفتم بیهوش شدم شوهرم و خانوادش نحاتم دادن با عسل،منظور برنج و نون زیاد کربوهیدرات ها هستن بدن مادر شیرده به پروتئین و چربی های طبیعی نیاز داره

نه بابا چه ربطی به دیابت داره کلا شیردهی باعث ضعف میشه،من که یبار سرگیجه کرفتم بیهوش شدم شوهرم و خان ...

اهام

باشه مرسی