2777
2789
عنوان

فامیل فقیرمون زنش بارداره😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1290 بازدید | 63 پست
دلسوزی به چه درد میخوره اگر واقعاً دلتون میسوزه برید دستشون بگیرید

اینکه بگیم "به تو چه به من چه" به چه دردی میخوره؟ مشکلی حل میکنه؟

وقتی کسی از نظر مالی به شکل ریشه‌ای مشکل داره، با دست گرفتن یه نفر دو نفر مشکل حل نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا فلانی حجابش کامل بوده یا پوشیه زده یاچادر پوشیده به همه مربوط میشه😏

از نظر من اتفاقا اینکه کسی پوشیه بزنه یا لخت بره بیرون به کسی مربوط نمیشه ولی دلسوزی برای بچه ای که حسرت همه چی میمونه به دلش به نظرم طبیعیه 

حالا شما رو نمی‌دونم 😏

همین تاپیک از کجا معلوم که طرز فکر یه کاربر نی نی سایتی رو عوض کنه و پیش خودش بگه پس بذار اول شرایط ...

بعضیا ناخواسته میشن

بعضیا هم که ناآگاهن نمیان سایت بخونن.

ولی یه درصدم کمک بشه توسایت خوبه،موافقم باحرفتون

اسی جالبه منم چندتا خانواده میشناسم دقیقا همین مدلی تو فقر و فلاکتن زرت و زرت بچه میارن اعصابم خراب میشه تربیت بچه رو بگم چندتاشون چشم تنگن فکرشو بکن بچه کوچیک اینجور باشه یا یکیشون میوفته دنبالم سوپر مارکت براش چیزی بخرم یا همش میگه پول نداریم چون بابام پول نداره برام نمیخره جیگرم آتیش میگیره

از نظر من اتفاقا اینکه کسی پوشیه بزنه یا لخت بره بیرون به کسی مربوط نمیشه ولی دلسوزی برای بچه ای که ...

اون بچه وامثال اون به دنیامیاد و باهزار دردو حسرت

ودلسوزی بقیه هم پوچ خواهدبود متاسفانه

مثلا ساکت نشینه چه اتفاقی میفته؟بهتره بجای تایپیک بره کمکشون کنه هم مالی هم علمی که سطح درکشون بره ب ...

حالا که گسی کمکشون نکرده و حال و روزشون اینه چندتا چندتا بچه میارن خدا به داد روزی که کمک مالی هم بهشون بشه  لشکر درست میکننن 

ما هم تصمیم نگرفتیم فقط افسوس خوردیم برای فقر فرهنگی طرف

بدتر از اونا اینه ک الان یه عده اینجا جمع شدن دارن در مورد زندگی اونا حرف میزنن حتما اینجوری دوست داشتن حتما میدونن ک میتونن بعدشم بدون حکمت خدا برگی از درخت نمیفته خواست خدا شاید این بودع این بچه بیاد زرق و روزی با خودش بیاره همه چی عوض بشع

عزیزم من خودم مجردم و نسبت به ازدواج هم تردید دارم چه برسه بخوام پای یه بچه بیگناه هم حتی وقتی خودم ...

ببین من خودم تو یه خونه پنجاه متری زندگی میکردم طبقه چهارم بدون اسانسور و ماشینم نداریم

ولی طبق سنم بچه باید میاوردم صبر میکردم تا داشته باشیم که سنم بالا میرفت

بچه اوردم خداخواستو خونه صدمتری خریدیم و اسانسور دار ولی همچنان ماشین نداریم و باردار تو خیابونا بودم میدونم هر کی دیده منو وضع زندگیم رو همین حرف شمارو زده باشه

اون بچه وامثال اون به دنیامیاد و باهزار دردو حسرتودلسوزی بقیه هم پوچ خواهدبود متاسفانه

قطعا دلسوزی کمکی نمیکنه ولی به نظرم طبیعیه و حتی اگه فقط یه نفر با خواندن تاپیک حواسش جمع بشه و وقتی شرایط مالی درست نداره جلوگیری محکم کنه تا شرایط براش درست بشه و بعد بچه دار بشه بازم خوبه به نظرم

ببین من خودم تو یه خونه پنجاه متری زندگی میکردم طبقه چهارم بدون اسانسور و ماشینم نداریمولی طبق سنم ب ...

بایدی درکار نیست حتما نباید همه بچه دار بشن شما به نظرم خودخواهی یه بچه نیاز به امکانات خوب داره ما مسئولیم در مقابلشون

بدتر از اونا اینه ک الان یه عده اینجا جمع شدن دارن در مورد زندگی اونا حرف میزنن حتما اینجوری دوست دا ...

اونا رسماً چشماشون رو بستن و خودشونو به خواب زدن متاسفانه وگرنه همین الان هر کس به ساعت بیرون بره کلی بچه دستفروش و ... میبینه که بی روزی و ... موندن تو خیابون