2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی دلم گرفتع

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 23 پست
مرسی فداتشم با حرفات اروم شدم یه کم من ادم حسودی نیستم بگم با دیدن این چیزا حسادت کردم عروسمون حتی ن ...

عزیزم درسته عروستونه ولی باهر کسی مثل خودش باشی بهتره چون فک میکنن چی ین و کی ین مراقب کسی باش ک وقتی ک احتیاج داشتی با جون و دل برات مایه گذاشت مثل خواهرت

عزیزم درسته عروستونه ولی باهر کسی مثل خودش باشی بهتره چون فک میکنن چی ین و کی ین مراقب کسی باش ک وقت ...

اره الان به خودم میگم احمق این چه حرفی بود زدی مگه اون اومد کمک تو مشکلم اینکه نمیتونم تلافی کنم 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره آخه دلت صافه و مهربونی ولی از اونا یاد بگیر آبجی میشه بگی من چجوری باید نظر هیچی رو که دادم و حذ ...

کجا تو تاپیک؟ 

هی چی بگم از ناشکری نمیکنم فقد امروز ک رفتم اونجوری دیدم خیلی دلم گرف بزور جلوی خودمو نگه داشتم گریه ...

دفتر سیاهی چیه عزیزم؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

دفتر سیاهی چیه عزیزم؟

کلا وسیله هایی ک عروس داماد واسه جهیزیه میخرن رو مینویسن تو یه دفتر روز جهاز برون میدن بزرگترای جمع امضا میکنن

کلا وسیله هایی ک عروس داماد واسه جهیزیه میخرن رو مینویسن تو یه دفتر روز جهاز برون میدن بزرگترای جمع ...

اهااان  .ما رسم نداریم اخه فقط فیلم میگیرن حالا اگه بمووونه

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️