2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی دلم گرفتع

292 بازدید | 23 پست

دوران عقدم ک پدر شوهرم فوت کرد بعدش برادر شوهرم مریض بود فوت کرد اونجور گذشت جهاز برونم خونواده شوهرم هیچ کدوم نیومدن دنبال جهاز گفتن مارسم نداریم بیوفتیم دنبال پسرمون در صورتی ک همشهریم 

داداشم رف موند سرکاردیر اومد عمم اینا دیر اومدن ک دخترشون عروسمونه

عروسمون ک میشه دختر عمم دیر اومد سوت و کور جهازمو بردن 

امروز جهاز برون عروسمون بود (دختر عمم) تا غروب زدن رقصیدن غروب با کل و اسپند بردن وسیله هارو نمیخواستم برم من چون بهشون گفتم بیاید واسه جهاز برون موندن اخر وقت اومدن اونم به داداشم میگفته من نمیومدم تو منو بزور اوردی میخواستم تلافی کنم نرم داداشم زنگ زد مظلوم گف پس نمیای دلم طاقت نیورد پاشدم رفتم ولی خیلی دلم گرفته نمیدونید با چه وضعی جهازم برده شد ن یه دستی ن یه اهنگی تو ماشین ک داشتن جهازمو میبردن گریه کردم گفتم چرا کسی نیس مگه اینجوریم جهاز میبرن

هیچ کس به جز دوتا خاله هام نیومدن 

حسادت نکردم فقد جهاز برون اونو با خودم دیدم خیلی دلم گرف   

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال بابا خیلیا رسم ندارن ما هم رسم داریم خواهر و زنداداش فوقش عمه و خاله عروس میرن جهازو میچینن ...

ما رسم داریم میرن دنبال جهاز میزنن میرقصن میبرن میریزن اونجا اونجا میان حالا بعدش خودشون میدونن چطوری بچینن یا کی بچینه ولی خونواده شوهرم هیچ گردن نگرفتن حتی من کسیو پیدا نکردم دوتا امضا بزنه پای دفتر سیاهیم از اون طرف اونارو گفتیم بیان موندن موقع بردن اومدن داداشم ک نامزد بود تو هیچ کدوم از مراسماتم نیومد ولی الان ک عروسی خودشه میخوام تلافی کنم دلم نمیاد کاش فقد میفهمید من چی کشیدم این چند وقت وقتی پشتمو همه خالی میکرد

خوشبخت بشی این چیزا ملاک نیست

اره ولی دلم خیلی گرفته منو دختر عمم هم سنیم داداشم با دختر عمم دوست بود چندسالی همو میخواستن عمم تا فهمید من میخوام عقد کنم فتنه انداخت ک باید بیاید جلو اینام عقد کنن سه ماه بعد من عقد کردن 

همش جنگ و دعوا بود دوران عقدم داداشم تو هیچ کدوم از مراسمام درست و حسابی پا نذاشت ولی الان ک عروسی خودش میام تلافی کنم از دلم نمیاد جهاز برونم موندن۷شب اومدن با نامزدش امروز میخواستم نرم زنگ زد بهم دلم طاقت نیورد

عزیز دلم چرا ناراحتی آخه من فقط 16سالم بود تو 15عقدم کردن که تو دنیا هیچی نفهمیدم تو 16عروس شدم باز هیچی بخدا انقد آدم پشت آدم فوت شد ها کرونا هم از یک طرف اومد هیچی آخه سرنوشتم و خدا برام دلنوشته بود خودم مادر ندارم گیر کرده ام میان آب و آتش یه شوهر ده سال بزرگتر از خودم که هیچوقت درکم نکرد الان هفت ساله که به آب خوش از گلوم پایین نرفته هیشکی منو تو این دنیا درک نکرده حتی من تو ده روز زایمانم ی چشم اشک بود به چشم خون ای خواهر ولش کن من جهازمو بعد عروسیم روز پاتختی اوردن چی شد هیچی به زندگی ادامه داده ام دنیا همینه ناراحت نباش عروس خوشگل

عزیز دلم چرا ناراحتی آخه من فقط 16سالم بود تو 15عقدم کردن که تو دنیا هیچی نفهمیدم تو 16عروس شدم باز ...

هی چی بگم از ناشکری نمیکنم فقد امروز ک رفتم اونجوری دیدم خیلی دلم گرف بزور جلوی خودمو نگه داشتم گریه نکنم هنوز دفتر سیاهی من بدون امضاس کسیو پیدا نکردم امضا کنن خوابم نمیبره دلم پره 

بمیرم برات ناراحت نباش عروس قشنگ بده شوهرت امضا کنه بدونم مادرشوهرت

خدا نکنه عزیز دلم باور میکنی الان شوهرم خوابه من دارم گریه میکنم برادرم واسم برادری نکرد تو همه مراسما پشتمو خالی کرد الان ک عروسی خودشه دوس دارم تلافی کنم ولی دلم طاقت نمیاره عمم فقد تو این دوسال نامزدیم فتنه انداخت وسط ک چرا اون زودتر از شما عقد کرد چرا زودتر از شما عروسی گرف برادرمو پر میکرد مینداخت به جونمون یا تو مراسمم نمیومد یا به نامزدم بی محلی میکرد 

خدا نکنه عزیز دلم باور میکنی الان شوهرم خوابه من دارم گریه میکنم برادرم واسم برادری نکرد تو همه مراس ...

میدونم همه به روز خودشونو یعنی خود واقعی سونو نشون میدم ولی الان به زندگیت بخند و زندگی کن و لذت ببر بزار برن به درک آنقدر تو زندگیت خوشبخت باش که بزار اونایی که دوست دارن خوشحال و اونایی که دشمنت اند ناراحت باشن الان بهترین روز های زندگیته گلم بعداً هی ناراحت میشیا به این روزا گریه نکن اصلاوللش خوش باش دونیا دوروزه همیشگی که نیس بخند

میدونم همه به روز خودشونو یعنی خود واقعی سونو نشون میدم ولی الان به زندگیت بخند و زندگی کن و لذت ببر ...

مرسی فداتشم با حرفات اروم شدم یه کم من ادم حسودی نیستم بگم با دیدن این چیزا حسادت کردم عروسمون حتی نیومد کمکم کنه وسیله هامو بچینم همه رو خودم با خواهرم چیدم ولی من خر امروز رفتم خونش گفتم خواستی زنگ بزن بیام وسیله هاتو بچینم خسته نشی واسه روز عروسی