2777
2789
عنوان

شوهرم رابطه میخواست بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 51 پست
واقعا؟؟ من تو بارداری راب. طه نداشتم ولی اینو نمیدونستم جالب بود

بله..

بچه در رحم مادر صداهای اطراف رو میشنوه و حس میکنه:)

به دنیا هم میاد طبیعتا نباید ببینه یا حس کنه، یا بشنوه...

همه روی تربیت پذیری و آینده‌اش تاثیرگذاره..

ماکارون هستم:)

الان این مهم نیس اصننگران بچمم میگم چیشد چرا بالا آورد یهو

شاید حالش بد بوده ولی تا تکون دادید حالش بهم خورده

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان ما کاری نکردیم گفتم کهالان سوال یچیز دیگس میگم بچه چیشد یهو چرا بالااورد

رفلاکس داشته یا پر خوری کرده نگران نباش چیزی نیست فقط بیدارش کن یه خورده آب بهش بده نکنه چیزی تو دهنش مونده باشه بپره تو گلوش

شاید یه چیزی خورده بهش نساخته

وگرنه با یه جابجا کردن که بچه بالا نمیاره

دختر من دو سه شب پیش سر شب چندتا دونه قارچ سوخاری خورد موقع خواب گف حالت تهوع دارم بعدم بالا اورد و گرفت خوابید انکار سر دلش گیر کرده بود

لابد قبلاً آروغ نزد رفلاکس معده 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اینو ازتون با تمام وجودم خواهش میکنمجای بچه رو جدا کنید التماس میکنم💔من از کلاس دوم سوم صحنه رابطه ...

وای چه وحشتناک متاسفم عزیزم

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

6سالشه

کنار بچه به این بزرگی واقعا بزرگترین اشتباهه فردا کاملا به هر روشی که همسرت قبول داره بهش توضیح بده 

بچت هم حتما شام سنگین خورده با رودل کرده یا سرما خورده خوبه که بال آورد سبک شد فردا بهش غذاهای ساده و دمنوش بده تا بهتر بشه 

هیچ عطری.....به خوش بویی.....کسی که عاشقشیم نیست.....     

دختر من چند بار اینجوری شد وقتی شیر خودم میمیوند ،مثلا شب تا صبح شیر نخورده بود بعد صبح میخورد،حالش بد میشد بالا میاورد

اینو ازتون با تمام وجودم خواهش میکنمجای بچه رو جدا کنید التماس میکنم💔من از کلاس دوم سوم صحنه رابطه ...

خب اگه اتاق جدا باشه باز بیدار بشه چی خیلی سخته اینطوری دختر خودمم اینطوره تازگیا هم میترسه بعد جنگ دیگه تنها نمیخوابه🫤

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
شاید حالش بد بوده ولی تا تکون دادید حالش بهم خورده

6 سالشه تازه یه ربع بود خوابیده بود قبلشم حالش خوبه خوب بود 

من جابجاش که کردم گف دستم می لرزه بعدم گفت حالت تهوع دارم و بالااورد