2777
2789

یه خانم اومده بود 

با هم حرف زدیم گفت به دختر ۱۱ ساله دارم 

خودم کارمند بازنشسته ام 

باباش هم همین طور 

تو دوتا حقوق داریم 

کفاف نمی‌ده باباش مجبوره اسنپ هم بره

دخترم هی چیز میز میخاد 

کیف ۷ میلیونی 😐😐

فلان چیز بهمان چیر 😐😐

اذیت می‌کنه 

دعوا راه می‌اندازه 

و دختره اصرار داره که برای معلم کادو بگیرن و کل کلاس شیرینی بده 😐😐😐

قیافه من و همسرم که قصد بچه دار شدن داریم دیدنی بود 😐😐😐😐😐😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربیتش رو درست بری مشکلی پیش نمیاداینو دیگ خیلی لوس بار آوردن بزرگ بشه آخرین مدل آیفون و ماشین و فلا ...

آخه من احساس میکنم به شانسه 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

خودشون بد تربیتش کردن ببین چه خلائی داره که با این پول می‌خواهد روحش آروم کنه

بچه منم ۱۱ سالشه هر ماه اندازه توانم براش خرید میکنم چهل بارم میگم مامان چیزی لازم داری بگو ولی چیزی نمی‌خواهد میگه نه ممنون همه چی دارم

با افتخار چادری ام

خودشون بد تربیتش کردن ببین چه خلائی داره که با این پول می‌خواهد روحش آروم کنهبچه منم ۱۱ سالشه هر ماه ...

دختره؟😍

😍😍😍من خیلی دختر دوست دارم

انشالله مامان که شدی قدم به قدم با بچت همدلی کن لوس و بی عرضه بارش نیار سخت هم نگیر هم خودت لذت ببر هم اون 

من دخترم کوچیک حدود چهارسال  بود دو تایی میرفتیم خرید بعدشم رستوران یادش بخیر ...دیگران تعجب میکردن   ولی به ما دوتا کلی خوش می‌گذشت یا غذامون می‌بردیم توی پارک می‌خوردیم و خیلی کارهای دیگه.....

دختر و پسرش بسپار دست خدا هر چی بود باهاش خوش باش فقط فقط از زندگیت لذت ببر 

با افتخار چادری ام

انشالله مامان که شدی قدم به قدم با بچت همدلی کن لوس و بی عرضه بارش نیار سخت هم نگیر هم خودت لذت ببر ...

ایشالا 😍😍