2777
2789
عنوان

حق با همسرمه یا زیادی حساسم ❓️

118 بازدید | 9 پست

۳۱ هفته باردارم خونه مامانمم خونه خودم چهارساعت فاصله داره

چندروز دیگه امتحان دارم همسرم چندبار گفت بیام دنبالت بیارمت برای امتحان 

گفتم نه خودم با اتوبوس میام نیاز نیست  

توقع داشتم با اینکه حتی گفتم نیاد اما اون بیاد دنبالم یا یهو غافلگیرم کنه بگه من نمیذارم با اتوبوس بری سخته

من فقط میخواستم ناز کنم

قبلا اخلاقش اینجوری نبود...

حق با کیه؟

میگه بیام ،بگو بیا.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تعجبم چرا اصلا ناز کردی این دیگه ناز کردن داره تو هفته ۳۱ بگی با اتوبوس میاد واقعا از ماست که برماست

قبلا حتی اگه ده بارم میگفتم میگفت نه اذیت میشی و من نمیذارمت

فکر کردم مثل دفعه قبل نه اینکه درجا بگه باشه خودت بیا😂