2777
2789
عنوان

جاری نیومده فتنه بپا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 22 پست

یه روز به این تاپیکت میخندی دخالت نکن اصلا مهم نباشه برات یه جا وایسا فقط نگاه کن سکوت کن نظر خواستن بگو نمیدونم والا چی بگم یاد بگیر سیاست داشته باش جاری خوب خوبش هم خنجر میزنه جاری فقط یه سلام یه علیک تموم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نباید شما باهاش حرف میزدین... مادرشوهرتون باهاش حرف میزد بهتر بودچون ب شما و شوهرتون ربطی نداره.. زن ...

شوهر نادونم گفت چون تو بهتر میشناسیش و هم سنید باهاش صحبت کن حرف تو رو بهتر می‌فهمه مامانش هم جوشیه گفت من برم یموقع دست رو دختر مردم بلند میکنم داستان میشه چون چشم دریده و پرروعه بمن میگفت دوسش دارم ازش نمیگذرم پام وایسته من مشکلی ندارم زودتر خواهرم مزدوج بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر نادونم گفت چون تو بهتر میشناسیش و هم سنید باهاش صحبت کن حرف تو رو بهتر می‌فهمه مامانش هم جوشیه ...

تمام کاسه کوزه ها رو سر شما شکسته میشه... ببین بعدا چیا پشت سرت بگن

خودتو بکش کنار... 

متاسفم برا شوهرت ک تورو از چشم برادرشو  دختره انداخته

زندگیتون پر از عشق
تمام کاسه کوزه ها رو سر شما شکسته میشه... ببین بعدا چیا پشت سرت بگنخودتو بکش کنار... متاسفم برا شوهر ...

من خیلی اصرار کردم مامانش بره جلو من و انداختن وسط ماجرا اعصابم و ریختن بهم من اصلا خوشم نمیاد دخالت کنم بخدا

من خیلی اصرار کردم مامانش بره جلو من و انداختن وسط ماجرا اعصابم و ریختن بهم من اصلا خوشم نمیاد دخالت ...

وارد این بازی شدی

حالا دختره میگه این چه جاریه از الان داره بینمونو بهم میزنه

بنظرم از دختره عذرخواهی کن، بگو نباید مطرح میکردم... و کلا دخالت نکنید شما و شوهرتون

زندگیتون پر از عشق