svhjhjhh مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 2029 عنوان ضیفه ها شبتون خوش من خوابم میاد مجبورم بخوابم 82 بازدید | 8 پست پس مجبور تا صبح تنهاتون بزارم شب خوش ضیفه های عزیز❤️❤️❤️❤️ God, please give me great wealth so that I can befortunate 1404/08/12 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ته0چین0مرغ0بادمجون0 عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 465 به هرحال شعور چیز گرونی ربطیم به منطقه زندگی مدرک تحصیلی نداره دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️🩹
svhjhjhh مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 2029 به هرحال شعور چیز گرونی ربطیم به منطقه زندگی مدرک تحصیلی نداره دقیقا ضیفه اینهمه درس خوندم ولی به اندازه یه ارزن شعور ندارم متاسفانه God, please give me great wealth so that I can befortunate
ته0چین0مرغ0بادمجون0 عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 465 دقیقا ضیفه اینهمه درس خوندم ولی به اندازه یه ارزن شعور ندارم متاسفانه پس خودتو مثال بزن دلیلیاگر تو بی عرضه و ضعیفی دلیل نمیشه به دیگران بگی دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️🩹
svhjhjhh مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 2029 پس خودتو مثال بزن دلیلیاگر تو بی عرضه و ضعیفی دلیل نمیشه به دیگران بگی من کی گفتم ضعیفم و بی عرضم؟؟؟؟خدا رو شکر زندگیم خوب ساختم و اونجوری که میخوام میشهمن گفتم بی فرهنگم همین God, please give me great wealth so that I can befortunate
ته0چین0مرغ0بادمجون0 عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 465 من کی گفتم ضعیفم و بی عرضم؟؟؟؟خدا رو شکر زندگیم خوب ساختم و اونجوری که میخوام میشهمن گفتم بی فرهنگم ... خوب اگر بی فرهنگی لازم نیست توی جای عمومی حرف بزنی دوستای مهربونم امضامو میشه بخونید؟🫂💚میشه برام دعا کنید قشنگا بهم بگید منم براتون دعا کنم 🫂❤️🩹
svhjhjhh مدیر استارتر عضویت: 1403/11/11 تعداد پست: 2029 خوب اگر بی فرهنگی لازم نیست توی جای عمومی حرف بزنی اون وقت چرا؟مگه من آدم نیستم؟بی فرهنگم ولی ضریب هوشیاریم خیلی بالاس اگه نبود به این جایی که میخواستم نمیرسیدم God, please give me great wealth so that I can befortunate