2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این دل تنگیه عذاب اور

107 بازدید | 12 پست

نسبت به ادمی که دوماهه و رفته احتمالا دیگه هیچوقت نبینمش 

هر روز دل تنگ تر میشم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم جدید پیدا کن

از اون که عشقم بود چه خیری دیدم ک از ادم جدید ببینم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

خیلی سخت ... ولی بالاخره میگذره

چقدر دیگه باید تحمل کنم

اگه قلبا دوستش داشته بودی رفتنش هیچ وقت عادی نمیشه ی روزایی خوبی ی روزایی واسه کارایی که واسش کردی خودتوسرزنش می کنی وباخودت می گی باورنمی کنم من این کارا رو کردم وحس خجالت داری وی روزایی از زوردلتنگی می خوای زمین چنگ بزنی .عادی نمیشه مگه حست بهش عمیق نباشه واینکه با اگاهی ی نفردیگرو پیداکن ی نفرکه دوباره نزارتت وبره وتودوباره با ی درد جدید روبرو بشی اونوقت خیلی خطرناک میشه چون اون موقع دیگه بی حس می شی

همیشه آب طلب نکرده مراد نیست گاهی بهانه ایست که قربانیت کنند

یکی دیگه پیدا کن

واعی مگه میتونم من

من نمیتونم اینقدر سنگ باشم:)

وقتی یکیو دوست دارم برم با یکی دیگه