2777
2789
عنوان

مشاوره بهم گفت طلاق بگیر 😔🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 7934 بازدید | 220 پست

تا جایی که من میدونم یه مشاور هیچوقت نمیگه چیکار بکن اونم تو یه جلسه بدون تراپی جداگونه همسرت و تراپی جفتتون باهم   

باهات تا عمق مسائل میره و همه چیو میاره جلو چشمت چیزایی که نباید باشه و چیزایی که باید باشه رو میگه بعد میزاره به عهده خودت که تصمیم بگیری 

چند جلسه رفتی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با وجود خیانت میشه دووم اورد ؟ من دلم شک زده ولی نمیدونم چیکار کنم خیلی پیام بازی میکنه تا ۲ نصف شب ...

متأسفانه منم یه دوره ای اینطوری بودم و شک داشتم و بعدش فهمیدم شکم درست بوده 😔😔 

توهم زیرنظر بگیرش ولی وقتی فهمیدی اگر خواستی بمونی ، یه بلایی سرش بیار که دیگه جرات نکنه بره اون سمتا ، شل نگیری که خیالش راحت شه

حَسبی الله💫🍃

مشاوره خیلی دلسوزت بوده حقیقت بهت گفته

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

زحمت کشیده اول باید راهکارمیداد اگه نشد طلاق

شاید شوهرش شخصیت خودشیفته اس تنها راهکارش طلاقه و درمان ندارن چون میگه شوهرش ازش سو استفاده میکرد 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

ووااااای آبجیممم دقیقا لین همین حرفو زده که به روش نیار پرو میشه اگر بفهمه میدونی حیاش میره اگر نگی ...

نه نه نه دختر بپا حرفی نزنی، این فقط کنجکاوی مردانه ست، یکم بگذره از سرش میفته و بشدت عذاب وجدان میگیره و تموم 

تو فقط کارهای خوبشو تحسین کن، به خودت برس و شاد باش همین

من به روش آوردم و انگار براش تاییدیه بود و با گستاخی تمام رفتارای زشتشو ادامه میداد و...‌ 

الانم در شرف طلاقیم 

خواهرانه بهت گفتم سر یه پیامک کنجکاوانه زندگیتو به فنا نده 

متاسفانه ذات مرد همینه، باید با سیاست های زنانه و مهربونی دلشو به زندگی گرم کنی

پی دی اف کلید مرد از دکتر حبشی رو حتما گوش بده، کلی راهکار میده و علت رفتارهای مرد رو برات روشن میکنه

نگران نباش هیچی نیست، مواظب خودت زندگیت باش قشنگم 

اصلا مشاور اجازه تصمیم گیری برای زندگی مراجع رو نداره،فقط باید همه جوانب رو از منظر روانشناختی بگه بهش،همین

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
بله ..اینم حرفیه..ولی من دیگه تهشو دیدم ازین نامرد...بهمم گفت جدا شو..ولی هنوز به مادرشوهرم نگفتم مش ...

اون‌روزم یک خانمه تو سایت جدا شده بود و تو پربازدیدها بود تاپیکش..گفت میخوام برگردم به شوهرم.‌ب اینکه شاغل بود میگفت اتقدر گرونی هست که دیگه نمی کشم..شما هم فقط به جدایی فک نکن..ببین بعدش میتونی دوام بیاری..همش سرکار بری اگه خونه نداری پول پیش و اجاره بدی..دوری بچه ها.و خیلی قضایای دیگه..ببین زندکی با شوهرت بهتره و با مشکلاتش ساختن یا جدا شدن و مشکلات بعد از جدایی