2777
2789
مهربونه خانم حسش بهم چیه؟ چی دربارش حس میکنی

مهربون خودتی عزیزم مرسی 

پسر عاقل و مودبیه زحمتکش و مهربون 

بهت حس اعتمادو صمیمیت داره فقط توهم باید دل بدی و بهش نشون بدی که خوشت میاد اونم خیلی دوس داره که بیشتر باهات در ارتباط باشه اگه چیزی گفت توهم باید قبول کنی و خوشحال بشی 

مهربون خودتی عزیزم مرسی پسر عاقل و مودبیه زحمتکش و مهربون بهت حس اعتمادو صمیمیت داره فقط توهم باید د ...

خب یعنی چی ؟ عزیز دلم چی بگه مثلاً ؟ 

خیلی خستم از دوست داشتن زیاد یه آدم که نیومده هنوز سمنم کی بهم ابراز علاقه میکنه؟ 

برام دعا میکنی؟ :) امسال کنکور دارم مغزم و قلبم سمت اونه ... نمیتونم تمرکز کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهربون خودتی عزیزم مرسی پسر عاقل و مودبیه زحمتکش و مهربون بهت حس اعتمادو صمیمیت داره فقط توهم باید د ...

با م دیدار داریم ؟کی ؟

از نزدیک بیشتر ازم خوشش میاد یا مجازی ؟ ازچیام خوشش میاد؟

چیزی میشه بینمون؟ اکی میشیم؟

خب یعنی چی ؟ عزیز دلم چی بگه مثلاً ؟ خیلی خستم از دوست داشتن زیاد یه آدم که نیومده هنوز سمنم کی بهم ...

مثلا اگه پیشنهاد داد که همو ببینین یا صحبت کنین 

کمتر از یه سال دیگه میگه ، خوشش میاد ازت 

میفهمم چی میگی عزیزم درکت میکنم خودمم تجربشو داشتم خیلی سخته انشالله همه چی درست پیش میره و موفقم میشی 

مثلا اگه پیشنهاد داد که همو ببینین یا صحبت کنین کمتر از یه سال دیگه میگه ، خوشش میاد ازت میفهمم چی م ...

چشم عزیزم کاش خدا نگاه به کلام تو کنه و همین بشه 🍓🌸 کلی انرژی خوب برای شما❤️💥

با م دیدار داریم ؟کی ؟از نزدیک بیشتر ازم خوشش میاد یا مجازی ؟ ازچیام خوشش میاد؟چیزی میشه بینمون؟ اکی ...

سه وعده دیگه میبینیش 

نزدیک 

ظاهرت و اخلاقت 

بله 

احتمال اوکی شدنش بالاست 

چشم عزیزم کاش خدا نگاه به کلام تو کنه و همین بشه 🍓🌸 کلی انرژی خوب برای شما❤️💥

چشمت بی بلا 

انشاالله 

مرسی عزیزم همچنین برای تو 

فقط حواست به روحیه و انرژیت باشه تلاش کن فکرتو فقط به درس بدی الان