2777
2789

چرا تو مدارس یک الگوی منظم وجود داره و یک دیدگاه منظم که این یک اصل  اشتباهی هست

حالا به چه شکل

یک مورخ دیدگاه متفاوتی نسبت به جهان داره یا یک جامعه شناس بر اساس دیدگاهی تببین های جامعه شناسی رو مورد مطالعه قرار میده  یا یک روان شناس بر اساس دیدگاه متفاوتی میاد روان و رفتار های انسان رو مورد مطالعه قرار میده که با دیدگاه بقیه متفاوته 

در مدارس هم باید دیدگاه آموزش داده بشه نه اینکه ما بیایم جای مورخان و جامعه شناسان و دکتر های فیزیکی و روانی رو بگیریم نه

مثلا چرا یک تاریخ دان یک سری شواهد براش مهمه یکسری شواهد نه در حالی که برا ما مهمه چون دیدگاه تاریخ دانی  نداریم ما و این باعث بداهه گویی ما میشه 

و ما اگه دیدگاه آموزش ببینیم اگه کسی مثلا راجب جامعه شناسی و رفتار آدما بداهه و یک چیز من در آوردی بگه متوجه بشیم

الان مثلا میگن قدمت سنگ های بالای اهرام مصر بیشتر از قسمت پایین هست یک فردی که دیدگاه نداره دلایل اشتباهی میاره در حالی نه خودش فک میکنه درسته و مورخان گیجن که تا حالا نفهمیدن 

اکثرا هم بداهه گویی زیاده

ولی این درست نیست و باعث خطا تو جامعه و دخالت افراد بی علم تو مسائل میشه

دکتر اکبر سلطانی

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

توی مدرسه مارو وادار به بلد بودن همچی میکنن

مثلا دانش اموزی که تجربی یا ریاضیه هم بایدباید تاریخ سیصد صفحه ای رو پاس کنه

درحالی که شاید استعدادی توش نداشته باشه 

من خودم بشخصه ریاضی سوالات کنکورو نمیتونم حل کنم ولی یه اجباره اختیار نیس برامون 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورش چیه؟

منظورش اینه 

باید درست فکر کرد و دلیل آورد 

نه همینجوری رو هوا 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

توی مدرسه مارو وادار به بلد بودن همچی میکننمثلا دانش اموزی که تجربی یا ریاضیه هم بایدباید تاریخ سیصد ...

کلا تا ۱۲ هم باید تمام کتاب ها مشترک باشه 

بعد اون هر کس با توجه به رشته ای که میخواد کنکور بده 

مثلا پرستاری میخوای کنکور پرستاری 

مهندسی میخوای کنکور مهندسی 

پزشکی میخوای کنکور پزشکی 

مثل امریکا

تاریخ مهمه بدونن آدما ولی مثلا ما انسانیا چرا بیایم ریاضی رو پاس کنیم

تاریخ واسه مطالعه بد نیس ولی واسه حفظ کردن و امتحان دادن نه اصلا 

منم دارم همینو میگم مثلا تو تاریخ دوس داری من زیست

جامعه تورو وادار ب خوندن زیست و منو وادار ب خوندن تاریخ میکنه

این قانون خوبی نیست

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

تاریخ مهمه بدونن آدما ولی مثلا ما انسانیا چرا بیایم ریاضی رو پاس کنیم

ریاضیی خیلی مهمه 

اگه همین ریاضی نبود الان دکترا برا فهمیدن دیابت باید پی پی میخوردن

ربطش به مدارس رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدی؟

اواین تجمع فرهنگی انسان مدرسه است. اونم از سن کم 

باید از مدرسه آموزش داده باشه 

تاریخ واسه مطالعه بد نیس ولی واسه حفظ کردن و امتحان دادن نه اصلا منم دارم همینو میگم مثلا تو تاریخ د ...

من اینو موافقم ولی تغییر یافتشو