2777
2789
عنوان

کیا راجب لانه گزینی میدونن بیان

114 بازدید | 19 پست

سه روز بعد موعدمه امشب بعد طهارت با دستمال کاغذی میخواستم خودمو خشک کنم اندازه یه ناخن خون کمرنگ دیدم وبعد دیگه هیچی ندیدم...لانه گزینیه!؟؟؟

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه روز از پریودت گذشته دیگه لانه گزینی نیستاحتمالا داری پریود میشیولی بازم یه تست بده بد نیست

نه میگم سه روز دیگه باید پریود شم

سه روز از پریودت گذشته دیگه لانه گزینی نیستاحتمالا داری پریود میشیولی بازم یه تست بده بد نیست

ولی بازم احتمال داره من خودم بارداری اولم بعد پریودی لاگزینی داشتن بارداری دوم روز موعدم

سابقه نداشتم قبل پریود لکه ببینم

عزیزم ان شالله که بارداری ولی منم سابقه نداشتم .به خاطر اقدام کلا برنامه ها به هم میریزه.ولی میتونه هم لانه گزینی باشه .ان شالله ادامه نداره.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

عزیزم ان شالله که بارداری ولی منم سابقه نداشتم .به خاطر اقدام کلا برنامه ها به هم میریزه.ولی میتونه ...

میخواستم ازین ماه دیگه منتظر نباشم که شوهرم خواب بچه دید فک میکنم خبریه... انتظار سخته واقعا