2777
2789
اره شاید خیلی لجم گرفت یهو فشارم افتاددد

دقیقااا بعد هم تو تاپیک دیگه ت گفتی اختلاف تو ماه اول 

صد درصد تا سه سال اول انقدددد اختلافات شدیده ک هنگ میکنی

وقتی رفتی مسافرت صددرصد پولو از شوهرت میگرفتی سریغ نگو حقوقمو میدن بایذ ازش پول بکیری حس کنه کار مهمی انجام میده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرسی عزیزم دقیقااا

ببین من از تو لجبازتر بودم فک منم تو دو سال اول پنجاه بار قهر کردم ولی یا بایذ کلا طلاق میگرفتم یا تو زندگی دو نفره قلق گیری کنی پسرا وقتی میرن سراغ ازدواج کلشون داغه میگن صاحب خونه و زندگی و بچه میشیم فوری تصور میکنن ولی یکم بکذرع میفهمن ی من ماست چقد کره داره

ببین من از تو لجبازتر بودم فک منم تو دو سال اول پنجاه بار قهر کردم ولی یا بایذ کلا طلاق میگرفتم یا ت ...

بخدا الانم میدونه یه من ماست چقدر کره داره

تو سختی هاش و قرض و قسطا افتاده 

فقط نمیدونم‌چرا از این حرفا میزنه 

روان منو بهم میریزه با خودخواهیش 

الانم که گفتم بخوای خودت تصمیم بگیری و باردار بشم 

میرم خونه بابام ، دعوامون شد گفت الان برووو😅😅

💐خدایا شکرت💐
بخدا الانم میدونه یه من ماست چقدر کره دارهتو سختی هاش و قرض و قسطا افتاده فقط نمیدونم‌چرا از این حرف ...

دیوووونه شوهر از سمت هانوادش کاملا پررر میشه سال اول زندگی که رو شاخش هس فقط بگو باشهه تموم مهر و امضا که نیس ازت بگیره ازونور قرص بخور و جلوگیری داشته باش

دیوووونه شوهر از سمت هانوادش کاملا پررر میشه سال اول زندگی که رو شاخش هس فقط بگو باشهه تموم مهر و ام ...

نه باباااا 

اون بیچاره ها اصلا اینطوری نیستن 

کلا تو ذهنشون ذره ای نیست به این زودی ، تو تعریف ۳ سال بعد رو مثال میزدن

💐خدایا شکرت💐