2777
2789
عنوان

مادربزرگم خیلی اذیتم میکنه

375 بازدید | 15 پست

نمیزارن ازدواج کنم خاستگار دارم پیش اونا زندگی میکنم

منو بیرون میکنن میگن برو بعد که میام میگن رفتی خیزی

دوستان شمایی که مجردید پدرومادرتون باهاتون اینجوری رفتار میکنن؟

بعد اینکه میگن برو خونه دوستت بعد که میام میگن چرا رفتی میگم خودتون گفتید خدای محمد لعنتشون کنه واگذار همشون بشه امام حسین مادر منو طلاق دادن بدبختم کردن

میگن از خونه برو بیرون؟

مادربزرگم میگ میخام ازت انتقام بگیرم جوونیم بخاطر وو داداشت رفت حالا باید انتقام بگیرم

بعد اینکه ۲۵سالمم هس میترسم سنم بره بالا از ازدواج بگذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری با اونا نداشته باش، موقعیت خوب داشتی ازدواج کن. خواستگار خوب که اومد، مادربزرگت و به زبون بگیر. باهاش مهربون شو، براش خریدکن....

ازدواج که کردی برو پشت سرتم نگاه نکن، تف هم تو صورتش ننداز. 

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

کاری با اونا نداشته باش، موقعیت خوب داشتی ازدواج کن. خواستگار خوب که اومد، مادربزرگت و به زبون بگیر. ...

خیلی عذابم دادن زنمو عموم مادربزرگ پدربزگ بچه هاشون همه  خیلی اذیتم کردن حالا عموهام منتظر اینن من شاغل بشم بهشون پول بدم

خیلی عذابم دادن زنمو عموم مادربزرگ پدربزگ بچه هاشون همه خیلی اذیتم کردن حالا عموهام منتظر اینن من ش ...

فقط سیاست داشته باش و زرنگ باش. یادتم باشه بخاطر شرایط بدت، یه موقع به ازدواج با آدم نادرست تن ندی، خودت و بدبخت کنی. اینطوری از چاله درمیای میفتی تو چاه. کسی ام قبولت نمیکنه برگردی...پس با چشم باز انتخاب کن. امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره🌹

فقط سیاست داشته باش و زرنگ باش. یادتم باشه بخاطر شرایط بدت، یه موقع به ازدواج با آدم نادرست تن ندی، ...

الان با مشاورا تماس گرفتم گفتن که فردا میان با خونوادم حرف بزنن تا ازدواج کنم

ولی از طرفی اون خاستگارم خوش قیافه نیس ب دلم نمیشینه 

الان با مشاورا تماس گرفتم گفتن که فردا میان با خونوادم حرف بزنن تا ازدواج کنمولی از طرفی اون خاستگار ...

اگه شرایط دیگش اوکی هست، به قیافه اهمیت نده. مطمئن باش دوستت داره، شغل خوبی داره، خانواده ی آبرومندی داره. اهل خلاف و مواد و رفیق بازی نیست، بددهن و شکاک نباشه،...

خییییلی حواست و جمع کن، با مشاور هم مشورت کن

اصن دوس ندارم پیششون زندگی کنم با ازدواج کاری ندارم چرا باید عذاب بکشم چرا باید اذیت بشم

نمی تونی پیش مادری خاله ای کسی بری .اگه مادر بزرگت قلقی داره سعی کن یه مدت رامش کنی .بعد که خرت از پل گذشت تفم ننداز تو صورتش