2777
2789

ب نظرتون کدوم زیباتره ه 

اگه حال نداشتید نظر بدید اسمشون رو میتونید تو نظر سنجی بزنید عکس تو آدرس زیر هست ک وبلاگه کافیه کپی پیست کنین

b2n.ir/aksha7000

نظرسنجی

رها و سایه چقد نازن خدااااا

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایه و رها فقطططط و فقطططط

🔸️کاربر خانم🔸️                                                            🦋 گر نگه دار من آنست که من می‌دانم.                                        شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد🦋 

ولی هیشکی مهدیه نمیشه 😊☺️

هیشکی؟مطمعنی؟!

تو خیابون پر از مهدیه اس😁

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اول سایه 

بعد رها 

بعد مهدیه 

بعد زهرا 

کلا هر کدومش زیبایی خاص خودشو داره 

مثلا زهرا خیلی دلنشینه چهرش حس مامانمایی ک بچه کلاس اولی دارن هم کارمندن هم مادر خوبی ان میده:)))

سایه حس دخترای شیطون رو میده که خنده رو و فان ان 

رها حس دخترای آروم و خانوم رو میده 

و....