آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8204 عنوان خیلی دلم گرفته بابت تنهاییم 165 بازدید | 23 پست سنم داره میره بالاسر و سامون نگرفتمکاش خواستگار عزیزم برگرده، من بین خواستگارام فقط این آقا به دلم نشسته بود...خیلی بعید میدونم برگرده ، میدونم اون نمیاد و منم با تنهاییام سر میکنمحس میکنم دیگه مهر کسی به دلم نمیشینه متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم . 1404/08/11 | 23:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8204 مث احمقا دارم با رویاش زندگی میکنم تو خیالاتم باهاش خاطره میسازم متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8204 خواستگار عزیزت ؟!! بلهبعد اینکه جواب رد دادیممدت ها بعدش بهش دل بستم متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
گلتااک عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 422 منم همینطور اسی منم همینطور🥲 و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱
اصلا_بتوچه عضویت: 1403/12/09 تعداد پست: 743 چند سالته خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮 خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم
آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8204 یه چراغ سبز نشون بده یا به یه واسطه بگو کاری کنه خب من که اصلا نمیبنمش که بخوام چراغ سبز نشون بدمواسطه نداشتیم خودش منو دیده بود متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8204 منم همینطور اسی منم همینطور🥲 توام همه فکر و ذکرت مونده پیشش؟😭 متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
adiiiiiii عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 8507 خب من که اصلا نمیبنمش که بخوام چراغ سبز نشون بدمواسطه نداشتیم خودش منو دیده بود کجا دیده بودشماره همو داشتید؟
گلتااک عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 422 توام همه فکر و ذکرت مونده پیشش؟😭 نه ولی بشدت احساس تنهایی میکنم خیلییی.. و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱
آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8204 کجا دیده بودشماره همو داشتید؟ من یه مدت یکجا مشغول کار شده بودماونجا تو محل کار منو دیده بودبعد اینکه اومدن خواستگاری شماره همو داشتیمولی پاک کرده دیگه متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8204 نه ولی بشدت احساس تنهایی میکنم خیلییی.. انشالا که از تنهایی درمیایبا یکی که لایقته💓 متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
adiiiiiii عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 8507 من یه مدت یکجا مشغول کار شده بودماونجا تو محل کار منو دیده بودبعد اینکه اومدن خواستگاری شماره همو دا ... برو یه جا جلوش سبز شو مثلا اتفاقییا پیام اشتباهی بدهچند سالته؟
گلتااک عضویت: 1403/10/12 تعداد پست: 422 انشالا که از تنهایی درمیایبا یکی که لایقته💓 قربونت برم همچنین عزیزم 🤍 و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱