2777
2789
عنوان

ایرادی که خانواده ام از خواستگارم میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 32 پست

باید ببینژ دلیل خونه مجردی داشتن چیه، همسر من از ۲۵ سالگی تا ۳۲ سالگی یه زیرزمین اجاره کرده بود دلیلشم این بود که باباش اذیتش میکرد و الان خودم متوجه شدم که حق داشته از خانوادش جدا بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔قبول دارم ولی این دل لعنتی.... اونم از 19 سالگی... آخه خب چیکار میخواسته بکنه که از خانواده اش جدا ...

مواد مهمونی مشروب رفیق بازی دختر بازی همینکه تا ۳ شب بیرونه معلومه دیگه، ۳ شب دزدا و خلافکارا بیرونن فقط این چیکار میکنه؟ خارجم که نیست بگیم زندگی شبانه داریم!

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همسرم هم دانشگاهیم بود و خونه جدا داشتولی خب این مدلی بود که خونشون یه خونه قدیمی ۲ طبقه بود،طبق ...

اینم هست... 😔💔ولی واقعا دو دلم 

چون یه درسی هم تو زندگیم گرفتم آدما خوب بلدن نقش بازی کنن و از یه طرف دلمم گیره 

نمیدونم ببین بنظرم این میتونه حتی ریشه در خانوادش داشته باشه ممکنه همش دعوا داشته باشن ک این خونه گر ...

نمیدونم... تا حالا چیزی در این مورد که مشکل داره با خانواده اش بهم نگفته آخه 

نمیدونم... تا حالا چیزی در این مورد که مشکل داره با خانواده اش بهم نگفته آخه

بنظر من پسری که تو جو سالم خانواده بزرگ شده تو شهر خودش خونه نمیگیره حالا مثلا کارش یا دانشگاه ش شهر خودش نباشه اره

خب رک ازش بپرس دلیل خونه مجردیت چیه؟؟

پرسیدم... گفت زندگی مستقل میخواستم داشته باشم 

ولی خب مگه زندگی مستقل فقط به خونه مجردیه

خیلی پسرای دیگه هم کار میکنن مستقلن خودشون خرج خودشون میدن کمک خارج خانوده آن ولی دلیلی نمیشه حتما برن خونه مجردی بگیرن 

به نظر من هدف از ازدواج نباید سطحی باشه و فقط دختر و پسر خودشون رو ببینند 

تو ازدواج خانواده ها و حتی فامیل خیلی مهمه چون آخرش نیاز به مراورده و رفت و آمد هست 

این آقا باید ببینی چرا از خانواده جدا شده مشکل خانوادگی‌شان چیه 

نظر شخصیم بود

اینم هست... 😔💔ولی واقعا دو دلم چون یه درسی هم تو زندگیم گرفتم آدما خوب بلدن نقش بازی کنن و از یه ط ...

هرکسی ممکنه نقش بازی کنه

در کل فک نکن حتما هرکی با خونواده زندگی میکنه پاکه

خونواده شاید جلوی مشروب و مواد رو بگیره،ولی جلوی روابط جنسی رو نه

الان همین دوستای من با دوس پسراشون تو ماشین یا سوییت اجاره ای س... میکنن

خونوادشونم نمیفهمه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه