2777
2789
عنوان

امشب برای اولین بار پشیمون شدم که خواستگارم رو رد کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 23 پست
اون شخص بهتر یا بدتر نشده چون اونموقع بهش توجهی نداشتی و بخاطر همین چشمات هم اونو خوب نمی‌دید ،منم ب ...

دقیقا چه خوب گفتی

اون زمان خیلی باد داشتم خودمو بالا می دیدم پسندش نمی کردم

یادمه ۲ ساعت تو اتاق بودیم از حرصم نگاهش نمی کردم و حرف نمی زدم

اما اون کل ۲ ساعتو حرف زد 

وسطاش سرمو بلند میکردم از لبخندش بدم می اومد

کاش همون خواستگار الان که ۲۵ سالمه بیاد

من ۲۰ سالم بود از ازدواج و ملاک مرد خوب هیچی حالیم نبود فانتزی فکر میکردم و تو رویا بودم

ووووی یه پسری اومد خواستگاری خواهر شوهرم فوق لیسانس بود و کار نداشت دنبال کار میگشت خواهر شوهرم جواب رد داد یک هفته بعد رفت خواستگاری دختر عموی مادر شوهرم اون بله رو گفت بله گفتن همانا و قبول شدن در شرکت نفت هم همان😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ووووی یه پسری اومد خواستگاری خواهر شوهرم فوق لیسانس بود و کار نداشت دنبال کار میگشت خواهر شوهرم جواب ...

من بودم سکته میکردم😭😂

چه خواهر شوهر بد شانسی داری

از من بدترم هست

من بودم سکته میکردم😭😂چه خواهر شوهر بد شانسی داریاز من بدترم هست

حالا جالب ابنجا بود تو این سه چهار روزی که فاصله بود تا خواستگاری بعدی همش میگفت چه حیف پسر خوب و خانواده خوب حیف کار نداشت یعنی دم به ساعت میگفت 

زمانی که اونا بله رو گفتن اینا گفتن اونا به هر کسی زن میدن چون ببسوادن

و چقدر این دختر و پسر برا هم خوش یمن بودن چون دختره هم مربی مهد بود به استخدام اموزش و پرورش در اومد

حالا جالب ابنجا بود تو این سه چهار روزی که فاصله بود تا خواستگاری بعدی همش میگفت چه حیف پسر خوب و خا ...

بیچاره خواهر شوهرت

طفلک چیز زیادی هم نمی خواسته شغل مهمه

اون دختره چه خوش شانس بوده چه عاقبت خوبی

خواهر شوهرت ازدواج کرد؟شوهرش به این خوبی هس؟

بیچاره خواهر شوهرتطفلک چیز زیادی هم نمی خواسته شغل مهمهاون دختره چه خوش شانس بوده چه عاقبت خوبیخواهر ...

بله 

با یک تک پسر که معلم هست ازدواج کرده .

شوهرشم بنده خدا آدم خیلی خیلی خوبی هست 

پدر و مادرش عالی ولی خواهرا میونه خوبی باهاش ندارن

اصل شوهرشه که خیلی خوبه خدا رو شکر

زندگی خوبی هم داره 

البته نه به خوبی اون یکی 

اون لامصب همه چی تموم بود