2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشترشون زود از دنیا رفتن الان من موندم که انگار تو یک قدمی آرزوهام ولی به زور خودمو میکشونم گه مثلا ...

عزیزانتون ازدنیا رفتن؟؟؟

تلاش کنید نه برای دیگران برای حال خوب خودتون.برای امید واینده خودتون حتی اگه تنهاترین ادم باشید اول خدا وبعد خودتون دارید.

عزیزانتون ازدنیا رفتن؟؟؟تلاش کنید نه برای دیگران برای حال خوب خودتون.برای امید واینده خودتون حتی اگه ...

مادرم خواهرم داییم رفتن  یکی بعد از دیگری بقیه هم که موندن حال و حوصله ندارن به زور خودمو نگه میدارم شاد باشم ولی باز این سوال تو سرمه که واسه چی؟ واسه کی؟ ْاز خودم میپرسم اصن رسالت من چی بوده تو زندگیم که حالا بخام به آرزویی برسم بعدش باهاش چیکار کنم 

یعنی هیچی نداری؟

نه بجز یه دسته گل دختر ۱۰ماهم کل انگیزه و دلخوشی ادامه زندگیمم همینه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خدا برات نگهش داره

فداتشم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
مادرم خواهرم داییم رفتن یکی بعد از دیگری بقیه هم که موندن حال و حوصله ندارن به زور خودمو نگه میدارم ...

هر کدوم از ما با یه چیزی امتحان  میشیم.مال شما هم سخته خیلی .شاید نیازه با مشاور ارتباط بگیرید بتونید خودتون پیدا کنید.

قدت چنده

۱۵۸

"نورین _ دختری از مه و ماه " او خیالِ من است، بازتابِ درونی‌ترین بخشِ وجودم ..شخصیتی که از میانِ مهِ احساس و نورِ ماهِ تخیل زاده شد ..در رمانم، او صدای آرامی‌ست از درونِ من؛ جایی که آندیا در سکوت، خودش را پیدا میکند. 🌫️🌙

هر کدوم از ما با یه چیزی امتحان میشیم.مال شما هم سخته خیلی .شاید نیازه با مشاور ارتباط بگیرید بتونی ...

اینکه که پای حرفم نشستی و گوش شنوا بودی انگار یه چیزی عوض شد یه گوشه قلبم که کسی لمسش نکرده بود و انرژیش آزارم میداد کمی تسکین و آروم گرفت فکر میکنم حق باشماست تا حالا کسی بهم نگفته بود بتونم میرم مشاوره