2777
2789
عنوان

موقعیت بد تو خوابگاه

139 بازدید | 14 پست

دوستم امشب تو خوابگاه یه اتفاق براش افتاده و خیلی ناراحته هر چی بهش میگم بابا بیخیال مهم نیست ولی حالش بده چیکار کنم امشب این اتفاق براش افتاده(من هر موقع میرم حموم و پریودم نوار بهداشتیمو اونجا عوض میکنم و میذارمش تا بعد که حموم تموم شد بذارم سطل آشغال دستشویی امروز رفتم و روی شوفاژ حموم جاش گذاشتم و حواسم نبود بعد هم اتاقیم رفت و داد زد نوار کیه بیا برداره و با اون یکی هم اتاقیم فحش دادن بعد منم یادم افتاد مال من رفتم ورش داشتم بعد بچه های اتاق های دیگه شاکی شدن که چرا فحش دادین کار هم اتاقی خودتون بوده بعد قبلا این اتفاق که نوار بهداشتی بذارن تو حموم اتفاق افتاده ولی همین یه بار کار من بوده منم گردن گرفتم گفتم من بودم یادم رفته اونا مسخره میکردن نباید کثیف باشی و با حالت بد نگامیکردن
الان خیلی ناراحتم ولی گفتم بخدا من فقط همین یه بار اینکارو کردم یادم رفته ولی اونا هر موقع این اتفاق بیفته فک میکنن من بودم چیکار کنم خیلی ناراحتم) 

روی خودت تمرکز کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا ولی خیلی کار دوستت بد بود من خودم تو خوابگاه دارم دیونه می شم ولی بهش بگو خیلی پیش می یاد پرو باشه اولا از اوب نباید گردن می گرفت می دونست این اخلاق دارن دوما کاریه که شده می گفت خودتون هم این کار می کنید هر روز شعبون یه روز رمضون

بابا محیط عمومیه ممکنه پیش بیاد واسه هرکسی زندگیو واسه خودتون سخت نکنیدافکار بقیه ک حقیقت رو تغییر ن ...

منم بهش میگم ولی خیلی حس بدی داره گفتم بیا حرفای مردم بخون انقد سختش نکن برا خودت اتفاقیه که افتاده

روی خودت تمرکز کن

منم بهش میگم ولی خیلی حس بدی داره گفتم بیا حرفای مردم بخون انقد سختش نکن برا خودت اتفاقیه که افتاده

من خودم خوابگاهم 

خوابگاه ب خودی خود واسه بعضیا وحشتناک هست دیگه ب خودمونم سخت بگیریم چ شود

فقط بگو فراموش کن

توی خوابگاه بودیم یه دختره خواب نما میشد یک دفعه توی خواب نعره میزد ، فرق جیغ و نعره رو می‌دونین دیگه این با یه صدای مردونه نعره میزد انگار کوک شده بود روی ساعت 5 و نیم صبح و هر صبح با صدای نعره بیدارمون میکرد 

یکی هم بود نمی‌دونم چه پدر کشتگی ای با نظافت چی های خوابگاه داشت عین کرگدن پی پی میکرد میدونید دیگه کرگدن یه درخت گیر میاره باسنش رو میچسبونه به درخت و شروع می‌کنه دایره ای و فواره ای پی پی می‌کنه این هم همینطوری بود نمی‌دونم دایم الاسهال بود چی بود کل دیوار پشت سرش میشد پی پی 🤢

دیگه یه نوار بهداشتی جا گذاشتن که این حرفا رو نداره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

من خودم خوابگاهم خوابگاه ب خودی خود واسه بعضیا وحشتناک هست دیگه ب خودمونم سخت بگیریم چ شودفقط بگو فر ...

خیلی حس بدیه راست میگه هم اتاقی هاش بهترن حالا بچه های اتاقای بخششون هی میزنن تو روش

روی خودت تمرکز کن

توی خوابگاه بودیم یه دختره خواب نما میشد یک دفعه توی خواب نعره میزد ، فرق جیغ و نعره رو می‌دونین دیگ ...

وای خدای من این اتفاقا همیشه تو خوابگاه میفته خیلی وحشتناکه

روی خودت تمرکز کن

خیلی حس بدیه راست میگه هم اتاقی هاش بهترن حالا بچه های اتاقای بخششون هی میزنن تو روش

هرکسی ذره ای شعور داشته باشه میدونه ممکنه پیش بیاد دیکه و اگه همیشه کار اون بود ک گردن نمی‌گرفت 

خلاصه ک بیخیال